اخبار داغ

بیشترین مدال را تهرانی‌ها می گیرند؛

جوادی: ورزشگاه تختی ۱۴ مشکل دارد؛ هنوز هم در فوتبال تهران فساد داریم!

جوادی: ورزشگاه تختی ۱۴ مشکل دارد؛ هنوز هم در فوتبال تهران فساد داریم!
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: نمی گویم فساد در فوتبال تهران کاملا از بین رفته اما تا حد ممکن  کاهش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران مهمان ویژه این هفته اعضا کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی بود.
در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به ثبت نام قریب الوقوع  نامزدهای انتخابات فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: فوتبال ورزش اول ۱۸۳ کشور جهان است و در کشور ما نیز میلیون ها نفر طرفدار پروپاقرص این ورزش هستند بنابراین باید قبول کنیم این رشته ورزشی از اهمیت بسزایی برخوردار است. بر همین اساس قرار است بزودی روند ثبت نام‌ها جهت احراز ریاست فدراسیون فوتبال آغاز شود.ابتدا باید ببینیم چه کسانی وارد گود می شوند و اگر قرار باشد کسانی که صلاحیت ندارند در انتخابات ثبت نام کنند در آن صورت وظیفه خود می دانیم به مسئولین فدراسیون و نهادهای نظارتی هشدار دهیم تا مانع حضور افراد غیر موجه و مسئله دار در انتخابات فوتبال شوند.

در ادامه جلسه اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی نیز نقطه نظرات و دیدگاههای خود را در ارتباط با ورزش استان تهران بیان کردند. مواردی چون برگزاری شتابناک انتخابات هیات فوتبال تهران، شفاف سازی در ارتباط با بودجه‌ای که جهت برگزاری مسابقات آسیایی ناشنوایان به اداره کل ورزش و جوانان استان اختصاص یافته بود، لزوم رفع مشکلات و ریشه کن کردن فساد در فوتبال تهران، چگونگی تعیین تکلیف برخی از اماکن ورزشی، مشکلات اساسنامه هیات‌های ورزشی، دلایل کم توجهی مسئولین استان نسبت به مدال آوران تهرانی در مقایسه با استان‌های دیگر و کم رنگ شدن تشکیلات مشاوران اندیشه‌ورز او موارد مختلف دیگر بیان کردند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در مقام روشنگری نسبت به موارد مطرح شده و تببین فعالیت‌های صورت گرفته در عرصه ورزش استان تهران ابتدا از اعضای حاضر به جهت دغدغه‌مندی آنان و اشراف کامل به ورزش پایتخت قدردانی و از این جمع به عنوان گروهی مسلط، منتقد و دلسوز نام برد. وی افزود: لازم می دانم ابتدا از مراسم تجلیل از قهرمانان ورزش استان یاد کنم که مورد اشاره برخی از اعضای حاضر بود. این مراسم در راستای قدردانی از ورزشکاران مدال آور استان تهران طی بازی‌های المپیک، پارالمپیک و بازی‌های آسیایی ناشنوایان انجام گرفت. اهتمام و اعتقاد دارم در چنین مراسمی، ضرورت دارد پیشکسوتان و آینده سازان ورزش نیز در کنار سایر مدال آوران حضور داشته باشند تا اولا بزرگترهای ورزش مطمئن باشند که از یادها نمی روند و ثانیا آینده‌سازان هم بدانند در صورت تلاش جاپای قهرمانان و پیشکسوتان خواهند گذاشت. طی دوران مسئولیت خودم ۸۳ بار مراسم تجلیل داشتیم که سعی کردم در تمام این مراسم پیشکسوتان و البته استعدادهای ورزشی که همانا آینده سازان ورزش می‌باشند نیز حضور داشته باشند. اینکه عده‌ای پرسیده‌اند چرا انتخابات هیات تهران به سرعت در دستور کار قرار گرفته است، پاسخ روشن است چون زمان آن فرارسیده بود و هیات فوتبال طبق قانون می بایست مبادرت به این کار می کرد بنابراین و طبق قانون، زمان ثبت نام و سپس مراحل انتخابات مشخص شده است و این کار پس از طی مراحل اداری و قانونی انجام خواهد شد و هیات فوتبال نیز با توجه هماهنگی فدراسیون فوتبال این فرایند را شروع نموده است.

جوادی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن مقایسه موقعیت تهران با دیگر استان‌های کشور خاطرنشان کرد: حدود ۲۵ درصد سبد مدال‌ها به تهران تعلق دارد و ما در بازی‌های المپیک و پارالمپیک 8 مدال گرفتیم. در استان‌های دیگر چون تعداد مدال آوران کمتر است در نتیجه مسئولین کار ساده‌تری نسبت به استان تهران جهت دادن امکانات دارند. باید تلاشمان را بیشتر کنیم که بتوانیم به ورزشکاران‌مان امکانات بیشتری بدهیم و عوامل انگیزش بخش را بیشتر نماییم. حجم کار و گستره اماکن ورزشی و ورزشکاران تهران نیز بسیار بیشتر از برخی استان های دیگر است. هر کدام از مناطق تهران چندین برابر برخی استان‌ها باشگاه و ورزشکار دارد اما ساختار ما و استان‌های دیگر تفاوتی با هم ندارند.‌ به اعتقاد من باید ساختار اداره کل ورزش و جوانان تهران تغییر کند. ساختار کنونی جوابگوی حجم فعالیت‌های ورزش تهران نیست. پیشنهاد ما این است که ساختار ما به سازمان تغییر شکل بدهد تا بتواند با پتانسیل بیشتری نسبت به افزایش بهره‌وری بیشتری اقدام نماید.به نظر من بهره‌وری صرفا و فقط کوچک کردن ساختار نیست بلکه متناسب سازی ساختار با حجم ماموریت‌های محوله است. ممکن است در یک بخشی یک مسئول حقوقی در ساختار اضافه نماییم که گمان این باشد که ساختار افزایش میابد اما در نهایت قطعا صیانت از اموال بیت المال با حضور همان یک نیروی حقوقی بیشتر می‌شود و جلوی خسارات میلیاردی گرفته شود. 

وی در خصوص آماده سازی استادیوم تختی جهت برگزاری مسابقات فوتبال گفت: راه اندازی این مجموعه در زمان کوتاه، کار شبانه‌روزی و جهادی است که طی شش ماه تلاش مداوم و خستگی ناپذیر انجام شده و هنوز نیز ادامه میابد. حدود صد و چهل مورد ضرورت‌ها را برطرف و امکانات را در آنجا مهیا کردیم و بعد از برگزاری مسابقه اول که با هدف شناسایی عیوب اولیه بود چهارده مورد دیگر نیز در قالب مکاتبه اعلام شد که روزهای پایانی رفع مسائل را پشت سر میگذاریم. 

مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در رابطه با مبارزه با فساد در فوتبال تهران تاکید کرد: اقدامات قاطعانه و جدی در این رابطه انجام گرفته انصافا هیات فوتبال تهران هم پای کار بوده، توانستیم تا حدود زیادی مجراهای فساد برانگیز را مسدود کنیم. نمی گویم فساد در فوتبال تهران کاملا از بین رفته اما تا حد ممکن  کاهش یافته است. تلاش می کنیم این معضل  را به صفر نزدیک کنیم.  طرحی که دوستان در رابطه با  آموزش آنلاین فوتبال اشاره کردند می تواند برای کوتاه کردن دست ذی نفعان مفید باشد. اینکه گفته شده نظارت در باشگاههای بدنسازی کم شده را قبول ندارم از قضا ما نظارت را بیشتر کردیم اما چون تعداد باشگاهها زیاد شده و ما هم نیرو کم داشتیم لذا با ابتکار اداره کل شبکه داوطلبی نظارت را ایجاد کردیم تا بیش از پیش برتمام اماکن ورزشی نظارت داشته باشیم. ماهیانه به طور میانگین چندصد مورد نظارت از  باشگاههای بدنسازی صورت می‌گیرد و هرگونه تخلفی در آنجا مشاهده شود برخورد می کنیم. البته روش ما در این زمینه پیشگیرانه است و برگزاری بیش از ۳۰ دوره جلسات هماهنگی با مدیران باشگاه‌ها یکی دیگر از ابتکارات این اداره کل بود که تعداد نفرات در جلسات به بیش از ۳۰۰۰ نفر رسیده است.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به واگذاری بخشی از زمینهای استادیوم تختی به شهرداری و تهاتر آن با چند مکان ورزشی از جمله شهید کاظمی، امام رضا(ع)، مجموعه سوارکاری شهید برز آبادی، تاکسیرانی و... پرداخت و تصریح کرد: این اقدام پس از بررسی های همه جانبه و در راستای تامین منافع عمومی انجام شد. ما بخشی از مجموعه تختی را که زمین خالی و بلا استفاده بود را جهت انجام پروژه های شهرداری که از اولویت‌های اقدامی و تامینی بود و ملزم به همکاری بودیم واگذار کردیم در عوض چند ورزشگاه دایر و فعال را با مساعدت شهردار محترم و اعضای محترم شورا برای اداره کل گرفتیم. این اماکن متعلق به اداره کل و دولت خواهد بود و  جمع کثیری از علاقه مندان ورزشی  هم اکنون  در آنجا به فعالیت می پردازند که به سرانه فضای ورزشی فعال استان تهران اضافه شد. 

وی در پایان بر این نکته پافشاری کرد تا زمانی که مسئولیت دارم اجازه نخواهم داد یک سانتیمتر از فضای سرانه ورزش تهران کم شود. در همین راستا از وقتی که مسئولیت پذیرفتم جلو تمام واگذاری های غیرقانونی را گرفتم. با این وجود برنامه داریم مقدار  سرانه ورزشی فعلی ورزش را بیشتر کنیم. در همین راستا با مساعدت و دستور مستقیم استاندار محترم تمهیدات لازم جهت ساخت یک مجموعه خوب جهت ناشنوایان استان تهران در ورزشگاه تختی اندیشیده شده، و خدا را شکر استان تهران استانداران ورزش دوستی به خود دیده و نیز مهندس معتمدیان استاندار تهران نیز در همراهی با این موضوع بودجه خوبی را برای ساخت این مکان اختصاص داده و البته دستور ترک تشریفات را هم داده است که بابت این موضوع باید از ایشان تشکر نماییم. همچنین در نظر داریم خانه ژیمناستیک مناسبی را در مجموعه تختی بسازیم. خبر خوب بسیار مهم دیگر این است که از روز پنجشنبه دو مجموعه استاندارد بین المللی با ابعادی بالغ بر ۷۰۰۰ متر مربع در مجموعه ورزشی تختی شروع به ساخت نموده است که بابت این موضوع نیز باید از شهرداری تهران تشکر نماییم.

جوادی همچنین عنوان داشت: متوسطه  سرانه ورزش در دنیا حدود ۳ متر، در کشور ما حدود ۸۷ سانتیمتر و این میزان در تهران تنها ۴۷ سانتیمتر است. با این وجود بیشترین مدال را تهرانی‌ها می گیرند باز هم توقع از تهران هم بیش از استان‌های دیگر است. ما باید بتوانیم سرانه ورزش را در کشور به یک و نیم متر افزایش بدهیم. برای رسیدن به این شرایط ضرورت دارد از بخش خصوصی کمک بگیریم. پی گیر این سیاست در ورزش تهران هستیم در همین راستا و برای نخستین بار قراردادی به مبلغ ۱۴۰ میلیارد با بخش خصوصی منعقد کردیم که این رقم در حالیکه قبل از این، کل سرمایه گذاری بخش خصوصی در ورزش تهران حدود ۱۴ میلیارد بود در حالیکه در این دو و نیم سال ما مجموعا حدود ۳۰۰ میلیارد با بخش خصوصی قرار داد بسته‌ایم لذا بنده با افتخار دست هر کس که در ورزش سرمایه گذاری میکند را می بوسم. در پاسخ به این پرسش که چرا شورای اندیشه ورزان اداره کل متشکل از پیشکسوتان و چهره‌های شناخته شده و با تجربه هر رشته چندان فعال نیست به خود این عزیزان باز می گردد زیرا من به آنها اعتقاد دارم و علاقه‌مندم از این ظرفیت کمک بگیرم با این وجود پی گیری می کنیم تا آنها به عنوان مشاورین امین اداره کل به پیشرفت و توسعه ورزش استان تهران کمک نمایند. 

مدیرکل ورزش و جوانان تهران گفت: خدا را شاکرم که در سه سال گذشته موفق شدیم در المپیاد استعدادهای برتر کشور با اختلاف بسیار زیادی استان برتر شویم و در دو سال مستمر نیز خود اداره کل با اعتقاد به اهمیت فرایند استعدادیابی، جریان برگزاری مسابقات با هدف شناسایی نخبگان ورزشی در رشته‌های المپیکی به خصوص با چشم انداز مسابقات المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس پیگیری و اجرا نماییم. در پایان باید اشاره نمایم استراتژی و چشم انداز ما برای افزایش تعداد اعضای تیم های ملی در رشته‌های المپیکی و پارالمپیکی ۲۰۲۸ بوده و برنامه‌های عملیاتی برای تحقق این مهم با شناسایی ظرفیت‌های موجود آغاز شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه