اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اسبق می‌آید یا نه؟

کفاشیان در برزخ انتخابات فدراسیون فوتبال؛ «حرف مرد» لزوماً یکی نیست!

کفاشیان در برزخ انتخابات فدراسیون فوتبال؛ «حرف مرد» لزوماً یکی نیست!
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال طی روزهای گذشته رویه‌ای متزلزل و غیرمتمرکز را از خود برای ورود یا عدم ورود به انتخابات اسفندماه نشان داده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ در حالی که وارد پنجمین روز از مهلت قانونی ثبت‌نام داوطلبان تصدی پست ریاست فدراسیون فوتبال برای انتخابات ۱۱ اسفندماه شده‌ایم، هر روز از گوشه و کنار اخبار ضد و نقیض و متفاوتی درباره ائتلاف‌های انتخاباتی، جلسات فشرده و لابی‌های پی‌درپی نامزدهای احتمالی احراز کرسی ریاست فدراسیون فوتبال و ورود یا عدم ورود برخی از چهره‌های شناخته‌شده به گوش می‌رسد.

یکی از مهم‌ترین عناصر انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال به احتمال زیاد «علی کفاشیان» خواهد بود؛ رئیس و نایب‌رئیس اسبق فدراسیون فوتبال که مدتی ۸ ساله را بر کرسی ریاست ساختمان خیابان سئول نشست و دوره ریاستش بر فوتبال، اتفاقات خوب و بد زیادی را هم در خود داشت، علی‌رغم اعلام اولیه برای عدم تمایل برای بازگشت به فوتبال، این روزها نامش در قامت یک مدعی انتخاباتی مطرح شده است.

علی کفاشیان که پس از پیروزی احسان حدادی در انتخابات ریاست فدراسیون دوومیدانی به‌عنوان عضو هیأت‌رئیسه به فدراسیون قدیمی و زادگاه مدیریتی خودش برگشته بود، در تاریخ ۱۵ آبان‌ماه طی مصاحبه‌ای با خبرنگاران مدعی شد که تجربیاتم را در اختیار کسانی که از من کمک بخواهند، می‌گذارم اما قصدی برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال نخواهم داشت.

بیشتر بخوانید؛
دورخیز رئیس اسبق فدراسیون فوتبال برای حضور در انتخابات!

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال در این مصاحبه گفت: «در فوتبال هم یکسری تلاش‌ها شده بحث انتخابات را دارند که باید شاهد رقابت نامزدها باشیم. قصد ندارم در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کنم اما حاضرم تجربیات خودم را در اختیار آنها بگذارم.» مدت زیادی از این مصاحبه نمی‌گذشت که به یک‌باره خبر ورود کفاشیان به انتخابات برای رقابت با سایر مدعیان در صدر اخبار قرار گرفت.

با این حال کفاشیان در مصاحبه‌ای جدید، بار دیگر پاسخ مبهمی به احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال داد و گفت: «هنوز خبری نیست‌ و تصمیمی قطعی در این خصوص نگرفته‌ام‌. اگر حس کنم می‌توانم کمک کنم و موثر باشم مشکلی برای بازگشت به فدراسیون ندارم. اگر مهدی تاج نامزد شود، خودش بدون مشکل بار دیگر رئیس خواهد شد اما باید ببینیم برای من چه می‌شود و چه تصمیمی می‌گیرم.»

ماجرای با دست پَس زدن و با پا پیش کشیدن رئیس اسبق و خوش‌خنده فدراسیون فوتبال اما به این مصاحبه‌ها ختم نشد. او باز هم مصاحبه کرد و حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال را منوط به «عدم نامزدی مهدی تاج» دانست و در سن ۷۱ سالگی، باز هم حضورش در انتخابات را قطعی تلقی نکرد؛ چرا که هنوز تصمیمی نگرفته اما هم‌فکران او مدعی ثبت‌نام قطعی کفاشیان در انتخابات هستند.

درست در روزهای آغازین ثبت‌نام، بار دیگر مصاحبه‌ای دیگر از کفاشیان منتشر شد که او صراحتاً به شکل تصویری گفت: «من به فوتبال برنمی‌گردم و دیگر علاقه‌ای ندارم. خیلی اذیت شدم. فوتبال واقعاً خیلی سخت است. من بیش‌ترین زمان را رئیس فدراسیون بودم و به من گفتند بس است دیگر، نمی‌خواهد در فوتبال باشی! یک سلایقی هست که طراحی می‌کنند و ما را بازجویی کردند. من باید می‌ماندم و استعفایم را منتشر نکردند!»

در این اظهارات ضد و نقیض کفاشیان هیچ نشانه‌ای از تمرکز و استقلال مدیریتی نیست. واضح و شفاف است که در آستانه جام‌جهانی مهم و حساس ۲۰۲۶، فدراسیون در یک پیچ تاریخی قرار گرفته که نیاز به رئیسی مقتدر، باسابقه، دارای ارتباطات قوی، امتحان‌پس‌داده، مجرب و مستقل است که برخی از این ویژگی‌ها در علی کفاشیان لااقل طی روزهای گذشته اساساً دیده نشده است.

بیشتر بخوانید؛
مدعیان «تاج و تخت» فوتبال؛ از وزیر سابق و رئیس بازنده تا آقای «خوبان عالم»!

پرداختن به این نکته مهم هم خالی از لطف نیست که چه اتفاقاتی در پسِ پرده در حال رخ دادن است که موضع کفاشیان تا این حد متزلزل شده. گمانه‌زنی می‌شود دیدارهایی با وی از سمت وزارت ورزش‌وجوانان تدارک دیده شده و نواب‌رئیس احتمالی فدراسیون وی قصد در تحکیم تصمیم کفاشیان به ورود به انتخابات فدراسیون فوتبال را دارند.

شنیده می‌شود مربع منصور قنبرزاده، امیر عابدینی همراه با علی کفاشیان برای انتخابات پیش‌رو ائتلاف کرده‌اند تا هر کدام سمت‌هایی احتمالی نظیر نایب‌رئیس اول و دومی و دبیرکلی را برعهده بگیرند. به این مربع باید سیدمیرشاد ماجدی را هم اضافه کرد که می‌تواند در ائتلاف حضور یابد و ماجراها را به سمت و سوی دیگری ببرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه