logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تأکید کرد

ضرورت گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در بین جامعه دانشجویی/ لزوم وصل کردن نسل جدید به فرهنگ ایثار و شهادت

ضرورت گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در بین جامعه دانشجویی/ لزوم وصل کردن نسل جدید به فرهنگ ایثار و شهادت
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به لزوم وصل کردن نسل جدید به فرهنگ ایثار و شهادت بر ضرورت گسترش این فرهنگ در بین جامعه دانشجویی تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، وحید شالچی در نشست شورای سیاستگذاری قرارگاه شهید علم‌الهدی که امروز (شنبه) با حضور حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در محل این وزارت برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام هادی(ع) و تبریک ایام ماه مبارک رجب اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت یک نقطه کلیدی در فرهنگ تشیع و فرهنگ انقلاب دارد؛ نکته‌ای که همه آنهایی که در فرهنگ انقلاب از جمله دفاع مقدس تاکید کرده‌اند ویژگی خاص مفهوم شهادت است که در تشیع وجود داشته و از این پتانسیل حضرت امام خمینی (ره) و پیشگامان انقلاب استفاده کردند و انقلاب رقم خورد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه در دوران جنگ با وجود همه عده و عده‌ای که دشمنان ما داشتند اگر عنصر کلیدی فرهنگی «ایثار و شهادت» نبود امکان مقاومت وجود نداشت، اظهار داشت: اهمیت این عنصر کلیدی وصل کردن نسل جدید به آن تاریخ و ارتباط کلیدی‌اش با فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی افزود: اگر این مهم رقم نخورد ما دچار چالش جدی خواهیم شد و نیاز است این امر در بین دانشجویان و جامعه دانشگاهی همواره زنده نگه داشته شود.

شالچی با اشاره به اینکه، برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت مجموعه‌ای از اقدامات در دانشگاه‌های کشور صورت می‌گیرد که یک عمود خیمه آن «اردوی راهیان نور» است، خاطرنشان کرد: از این جهت اهمیت این اردو بسیار روشن است و همه دانشگاه‌ها در این امر اهتمام ویژه دارند.

وی با اشاره به نوع مخاطبانی که به این اردو اعزام می‌شوند، افزود: به این اردو همه نوع دانشجویان اعزام می‌شوند چرا که هدف گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در بین جامعه دانشجویی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در بخش دیگری از سخنان خود به معضل تأمین مالی اردوی راهیان نور اشاره کرد و گفت: زمینه‌ای در قانون از محل تبصره (۱۳) برای امر راهیان نور پیش‌بینی شده است که می‌تواند کمک‌کننده باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه