logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

درخواست رادان از دولت برای توجه به معیشت کارکنان پلیس/ کاهش سرقت در کشور با اجرای طرح کنترل سارقان و اراذل و اوباش

درخواست رادان از دولت برای توجه به معیشت کارکنان پلیس/ کاهش سرقت در کشور با اجرای طرح کنترل سارقان و اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه توسعه انتظامی بایستی در کنار توسعه جامعه پیش رود و معیشت کارکنان تأمین شود، گفت: فرصت را مغتنم دانسته و درخواست داریم دولت در این موضوعات به مجموعه فراجا مساعدت لازم را داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار "احمدرضا رادان" در نشست با معاونین، مدیران و فرماندهان عالی فراجا که با حضور دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور برگزار شد، اشاراتی به اقدامات انجام شده مجموعه فرماندهی انتظامی داشت و گفت: در سند تحول راهبردی، ۴۰ وظیفه اصلی که هر کدام ۱۷ وظیفه پیش نیاز دارند و ۲۶ کارکرد اساسی در فضای حقیقی و مجازی بر عهده داریم.

وی خاطرنشان کرد: امروز مجموعه فرماندهی انتظامی بالغ بر ۱۰۰ نقش و ماموریت بر عهده دارد که اقدامات خود را در بیش از ۱۲ هزار مقر انتظامی، کلانتری و پاسگاه انجام می دهد.

فرمانده کل انتظامی با بیان این که توسعه در فرماندهی انتظامی نسبت به بخش های دیگر جامعه باید پیش برود که این امر مستلزم حمایت و پشتیبانی به ویژه از سوی دولت محترم است که و اینجا فرصت را مغتنم دانسته و درخواست داریم دولت در این موضوعات به مجموعه فراجا مساعدت لازم را داشته باشد.

عالی ترین مقام انتظامی کشور بر لزوم حمایت و پشتیبانی دولت از برنامه ساخت ۱۰۰ هزار خانه سازمانی اشاره کرد و گفت: امروز بخش عمده ای از حقوق کارکنان انتظامی صرف اجاره خانه می شود که در صددیم با ساخت این ۱۰۰ هزار خانه و تحویل به کارکنان، مساعدت ویژه در این زمینه به آنان صورت گیرد.

سردار رادان به وجود ۹۰ مناسبت تقویمی در مأموریت‌های انتظامی اشاره کرد و گفت: همواره کارکنان انتظامی با حضور ۱۰۰ درصدی در این مناسبت های ایفای نقش می کنند که باید تلاش کنیم به سبب این مجاهدت ها این عزیزان از لحاظ معیشتی تأمین باشند.

فرمانده کل انتظامی به اجرای طرح کنترل سارقان و اراذل و اوباش اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه با طرح ها و اقدامات انجام شده در زمینه کنترل سارقان، میزان سرقت کاهش چشمگیری داشته است.

وی به ۳۴ میلیون خدمت غیرحضوری از ابتدای سال تاکنون اشاره کرد و گفت: مردم از ابتدای سال تاکنون ۴۴ میلیون بار با سامانه ۱۱۰ تماس گرفته و خواسته‌های خود را مطرح کرده‌اند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سردار رادان به صدور یک میلیون و ۵۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای اولین بار در کشور در اربعین اشاره کرد و گفت: این تعداد گذرنامه با طرح خانه به خانه و به صورت غیرحضوری انجام گرفته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه