اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عارف:

اختلاف امر بدی نیست، آنچه که مشکل ایجاد می‌کند «باندبازی» است/ هیچگاه هیچکسی را به‌خاطر تفکر سیاسی‌اش حذف نکرده‌ام

اختلاف امر بدی نیست، آنچه که مشکل ایجاد می‌کند «باندبازی» است/ هیچگاه هیچکسی را به‌خاطر تفکر سیاسی‌اش حذف نکرده‌ام
معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار تعدادی از نمایندگان جوان مجلس تصریح کرد:‌ خداوند را شاهد می‌گیرم که از ابتدای انقلاب هیچگاه تصمیم سیاسی نگرفته‌ام و هیچگاه هیچکسی را به خاطر تفکر سیاسی‌اش حذف نکرده‌ام و همیشه معتقد بوده‌ام که «تنگ نظری» آفت اصلی است که امروز به آن دچار شده‌ایم‌.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با تعدادی از نمایندگان جوان مجلس شورای اسلامی، گفت: در حالی که مشکل اصلی برنامه‌ریزی در کشور ما تفکر «کوتاه‌مدت» است، اعتقاد قلبی‌ام این است که مجلس شورای اسلامی به جوانان متخصص و نخبه‌ای‌ نیاز دارد که برای درازمدت و آینده برنامه‌ریزی کنند.

در این دیدار که در دفتر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، بعد از آنکه هشت نفر از نمایندگان جوان مجلس، دغدغه‌ها، پیشنهادات و راهکارهای خود را در مورد موضوعات «ملی» و «بین المللی» با معاون اول رئیس جمهور در میان گذاشتند، عارف با بیان اینکه داشتن تفکرسیاسی متفاوت و مختلف امری عادی است گفت: اختلاف عقیده و اختلاف نظر چیز بدی نیست بلکه معتقدم که اختلاف «حرکت» می‌آفریند و تمامی پیشرفت‌های بشری و فرضیه های علمی به خاطر اختلاف نظرهایی بوده که در مورد مسائل مختلف وجود داشته‌ است اما وقتی اختلاف نظر به باندبازی رسید و خدای ناکرده به خاطر تفکر باندی رای دادیم، آنوقت «اخلاق» را که اساس اسلام است کنار گذاشته‌ایم.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه افزود: ما ممکن است در مسائلی با دیگران اختلاف نظر و دیدگاه داشته باشیم اما اخلاق را نباید فدای اختلاف نظر کنیم، ما و دوستانمان در مجلس حتی اگر در مواردی هم اختلاف داشته باشیم اما در عین اخلاق‌مداری، همه مان برای یک هدف آمده ایم که آن هم «حاکمیت اسلام»، «پاسخگویی به مطالبات مردم» و «تحقق شعارهای انقلاب» می باشد.

عارف تصریح کرد:‌ خداوند را شاهد می گیرم که از ابتدای انقلاب هیچگاه تصمیم سیاسی نگرفته‌ام و هیچگاه هیچکسی را به خاطر تفکر سیاسی‌اش حذف نکرده ام و همیشه معتقد بوده‌ام که «تنگ نظری» آفت اصلی است که امروز به آن دچار شده‌ایم‌.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: در تمامی دوران‌های پیروزی انقلاب و پس از آن، جوانان تاثیرگذار بوده اند .وی با اشاره به روش و منش شخصیتی دکتر پزشکیان، گفت: شهادت می‌دهم که اگر دکتر پزشکیان از وفاق می‌گوید اعتقاد راسخی به وفاق ملی دارد و البته که وفاق مد نظرایشان،‌ «وفاق در چارچوب نظام» است، همانگونه که وقتی منافع نظام مطرح می‌شود چپ و راست موضوعیتی ندارد و همه همدل می‌شویم، در دولت هم ما تنها بر اساس منافع نظام، شایستگی و کارآمدی و شرایط کنونی کشور، افراد را انتخاب می‌کنیم تا هر چه سریعتر کار پیش برود.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در عین اختلاف سلایق و حتی دیدگاه‌های سیاسی، می‌توان با دیگران به خوبی همکاری کرد، گفت: در دورانی که به عنوان رئیس دانشگاه تهران فعالیت می‌کردم، در عین حال که همکاران و معاونانم دیدگاه‌های سیاسی مختلفی داشتند اما به آرامی و وفاق با هم کار کردیم و شخصا همیشه از اختلاف نظر استقبال می‌کنم چرا که آن را عامل «رشد و حرکت» می‌دانم.

در این جلسه، عارف درباره سیاست خارجی نیز گفت: ما در سیاست خارجی طبق راهبرد اعلامی رهبر معظم انقلاب  عزت،حکمت و  مصلحت و منافع ملی را سرلوحه قرار  دادیم  و اولویت ما نیز در این حوزه، در مرحله اول ارتباط نزدیک و دوستانه با همسایگان، کشورهای اسلامی و کشورهایی که در حوزه تمدنی ما قرار دارند است.

معاون اول رئیس جمهور افزود: عده ای خیال می کنند در مذاکره با کشورهای خارجی ‌ هرچه  ما بگوییم آنها باید بپذیرند در حالیکه آنها هم مانند ما به منافع ملی خودشان فکر می‌کنند ولحاظ کردن این موضوع در تصمیم‌گیری‌ها بسیار مهم است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه