مدیر عملیات مجتمع گاز پارس جنوبی:

خودکفایی 530 میلیارد ریالی کشور با دستاوردهای مجتمع گاز پارس جنوبی/ سهم 50 درصدی پارس جنوبی در تولید گاز کشور

خودکفایی 530 میلیارد ریالی کشور با دستاوردهای مجتمع گاز پارس جنوبی/ سهم 50 درصدی پارس جنوبی در تولید گاز کشور
مدیر عملیات مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: با دستاوردهای مجتمع گاز پارس جنوبی توانستیم 530 میلیارد ریال در کشور صرفه‌جویی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سیدمجید منبتی، مدیر عملیات مجتمع گاز پارس جنوبی و فرمانده حوزه کارگری امیرالمونین(ع) در بازدید سردار نقدی از این مجتمع با اشاره به همت کارگران و نیروی انسانی این مجتمع گفت: به همت کارگران توانسته‌ایم در تولید محصولات داخلی 530 میلیارد ریال برای کشور خودکفایی رقم بزنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: سهم مجتمع عسلویه در تولید گاز ایران در سال 80 سه دهم درصد بوده است که در سال جاری به 50 درصد افزایش یافته است.

,

 

,

جانشین مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به تبدیل تهدید‌های تحریم‌ها علیه کشورمان به فرصت خاطر نشان کرد: به همت سازمان بسیج کارگری، افزایش بهره‌وری و نیروی انسانی آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به مردم در زمستان را داریم.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه