logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

الحوثی: دشمن اسرائیلی با وجود داشتن امکانات فراوان ناکام ماند

الحوثی: دشمن اسرائیلی با وجود داشتن امکانات فراوان ناکام ماند
رهبر انصار الله یمن تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با وجود داشتن امکانات بسیار فراوان، در پایان دادن به مقاومت و از بین بردن همه مجاهدان در غزه ناکام ماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر انصار الله یمن روز پنجشنبه گفت که اعلام توافق بر سر آتش بس در نوار غزه پیشرفت مهمی است.

وی افزود که دشمن اسرائیلی و آمریکایی پس از ماه‌ها جنایت‌های وحشتناک در غزه، ناچار به توافق شدند.

رهبر انصار الله یمن تصریح کرد که گزینه اسرائیل و آمریکا در سطح اهدافی که به دنبال تحقق آن در پی حمله به نوار غزه بودند، واضح بود.

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی اشاره کرد که دشمن اسرائیلی با شراکت کامل آمریکا، به تلاش خود برای کشتار ملت فلسطین در غزه ادامه داد و مرتکب بیش از ۴۰۵۰ جنایت شد.

رهبر انصار الله یمن با اشاره به اینکه جنایت‌های بزرگ کشتار جمعی توسط دشمن اسرائیلی علیه ملت فلسطین در نوار غزه در برابر دیدگان همه کشورهای جهان رخ داد، گفت که جهان شاهد قحطی و گرسنگی ملت فلسطین بود.

وی اظهار داشت که دشمن اسرائیلی، در جهت ویران کردن زیرساخت‌ها و پایان فعالیت پزشکی به طور کلی عمل کرد و بیمارستان‌ها را به اهداف نظامی اساسی تبدیل کرد.

رهبر انصار الله یمن بیان کرد که دشمن اسرائیلی در غزه همه ملت فلسطین را بدون استثنا هدف قرار داد و به همه عناصر زندگی به صورت وحشیانه حمله کرد.

الحوثی توضیح داد که دشمن اسرائیلی دارای حمایت گسترده آمریکا بود که مقادیر بسیار زیادی بمب ویرانگر برای آن تامین کرد و آن نیز ده‌ها هزار تن مواد منفجره و ویرانگر بر غزه ریخت.

وی تاکید کرد که مظلومیت غزه مسأله واضحی است که نمی‌توان آن را انکار کرد یا نادیده گرفت.

رهبر انصار الله یمن گفت که دشمن اسرائیلی با وجود داشتن امکانات بسیار فراوان در پایان دادن به مقاومت و از بین بردن همه مجاهدان در غزه ناکام ماند.

وی افزود که دشمن اسرائیلی در غزه با وجود محاصره مقاومت که از ابتدا در سایه محاصره و بدون داشتن امکانات لازم ایجاد شد، ناکام ماند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه