اخبار داغ
  1. مرحله دوم رزمایش پیامبراعظم (ص) ۱۹ نیروی زمینی سپاه
  2. جدیدترین دستاوردهای موشکی و پهپادی نیروی زمینی سپاه رونمایی شد
  3. آینده فلسطین را مردم فلسطین تعیین می‌کنند؛ نه آمریکا!
  4. آغاز طرح نوروزی پلیس راهور کشور از ۲۵ اسفند/ نرخ جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز افزایش می یابد
  5. باور داریم قادر به حل مشکلات هستیم/ خواب مستأصل کردن ایران را هرگز نخواهند دید
  6. عراقچی: در سطح بالایی در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله شرکت می‌کنیم
  7. اقتدار نیروهای مسلح در امنیت کشور نقش دارد/ اقتدار رهبری در وجود نیروهای مؤمن تبلور دارد
  8. مبارزه با ظلم و استکبار، لازمه انتظار و مقدمه تحقق تمدن مهدوی است/ هیچ دشمنی ما را متوقف نخواهد کرد
  9. ارتش جمهوری اسلامی، پرچمدار تفکر انقلابی و مکتبی در مسیر تبعیت از ولایت فقیه است
  10. دبیری: یارانه پنهان انرژی در ایران ۱۲۷ میلیارد دلار است/ دچار مشکل شده‌ایم
  11. عارف: مانع از آسیب به استحکام روابط و دوستی ایران و آذربایجان می‌شویم
  12. تأکید همتی بر ضرورت عادی‌سازی روابط تجاری و اقتصادی ایران در منطقه
  13. برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی با پزشکیان درباره نوسانات ارزی
  14. آغاز مرحله دوم رزمایش زمینی پیامبر اعظم (ص) سپاه پاسداران در جنوب‌غرب
  15. دستگیری قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران «امیرمحمد خالقی» توسط پلیس تهران
  16. انتقال تیپ ویژه صابرین در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹
  17. لیگ نخبگان آسیا| تساوی بی‌خاصیت پرسپولیس مقابل النصرِ بی رونالدو!
  18. آمریکا منشاء و مبداء تروریسم و خشونت‌گرایی در دنیا است/ قوه قضاییه ناخواسته در دو قطبی‌ها نیفتد
  19. در مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله در سطح عالی شرکت خواهیم کرد/ میانجیگری عربستان میان ایران و آمریکا گمانه زنی رسانه‌ای است
  20. مردم توقعات به‌حقی دارند/ تهدید نرم‌افزاری دشمن تا امروز بر ملت کارساز نبوده است

زنگنه در گفتگو با دانا:

مقاومت مردم غزه، صهیونیست‌ها را ناکام گذاشت و جهان را علیه رژیم برانگیخت

مقاومت مردم غزه، صهیونیست‌ها را ناکام گذاشت و جهان را علیه رژیم برانگیخت
کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: ایستادگی و مقاومت بی‌نظیر مردم غزه با وجود کمبود شدید آب، برق، سوخت و نبود ارتباط با دنیای بیرون از غزه و فلسطین، عامل اصلی ناکامی صهیونیست‌ها در دستیابی به اهداف اعلام‌شده‌شان بود.

صباح زنگنه، کارشناس مسائل خاورمیانه، در گفتگو با خبرنگار بین‌الملل شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا در خصوص عوامل مؤثر بر پایان جنگ غزه و برتری مقاومت اظهار داشت: مجموعه‌ای از عوامل در این پیروزی نقش داشتند؛ در درجه اول، ایستادگی و مقاومت بی‌نظیر مردم غزه با وجود کمبود شدید آب، برق، سوخت و نبود ارتباط با دنیای بیرون از غزه و فلسطین، عامل اصلی ناکامی صهیونیست‌ها در دستیابی به اهداف اعلام‌شده‌شان بود.

وی افزود: از سوی دیگر، افکار عمومی دنیا بر علیه رژیم صهیونیستی حرکت کرد و این رژیم حتی در دادگاه کیفری بین‌المللی محکوم شد و حکم احضار برای مقامات آن صادر گردید. این مسئله فشار بین‌المللی مضاعفی را بر رژیم صهیونیستی وارد کرد. همچنین اختلافات میان احزاب داخلی رژیم صهیونیستی که با افزایش تلفات انسانی، نابودی تسلیحات و روند منفی اوضاع در میدان نبرد مواجه بودند، یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در پذیرش آتش‌بس توسط این رژیم بود.

وی تصریح کرد: در رأس این عوامل، مقاومت، ایستادگی و بردباری مردم غزه قرار داشت که توانستند تمامی این معادلات را به نفع خود تغییر دهند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه درباره اثرات مخرب طوفان الاقصی بر موجودیت اسرائیل و پیامدهای آن بر آینده منطقه توضیح داد: پیش از این واقعه، رژیم صهیونیستی ادعاهای بزرگی داشت؛ از جمله اینکه از نظر تسلیحاتی، اطلاعاتی و امنیتی شکست‌ناپذیر است و تمامی حرکات مردم فلسطین را، چه بر زمین و چه در فضا، کاملاً زیر نظر دارد. اما طوفان الاقصی نشان داد که این ادعاها باطل است و مردمی با حداقل امکانات توانستند بزرگ‌ترین ارتش و دستگاه‌های امنیتی منطقه را شکست دهند.

زنگنه در پایان گفت: این شکست باعث تزلزل اعتماد برخی از کشورهای منطقه به رژیم صهیونیستی شد؛ حتی کشورهایی که به‌سوی عادی‌سازی روابط با این رژیم رفته بودند، متوجه شدند که با موجودیتی شکست‌پذیر و متزلزل وارد معامله شده‌اند. این رخداد اعتبار رژیم صهیونیستی را در سطح منطقه و جهان به‌شدت زیر سؤال برده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه