بیوگرافی موسی روشندل بنیانگذار هلدینگ ارس + مصاحبه
موسی روشندل مالک و رئیس هیئت مدیره شرکت های هلدینگ ارس، متولد بندر الاحمدی در کشور کویت (اصالتاً اهل خراسان ایران) دارای سوابق کاری و شغلی درخشانی است؛ وی بیش از یکصد ابر پروژه و پروژههای ملی و حساس را در کشور و خارج از کشور انجام داده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ موسی روشندل مالک و رئیس هیئت مدیره شرکت های هلدینگ ارس، متولد بندر الاحمدی در کشور کویت (اصالتاً اهل خراسان ایران) دارای سوابق کاری و شغلی درخشانی است؛ وی بیش از یکصد ابر پروژه و پروژههای ملی و حساس را در کشور و خارج از کشور انجام داده است.
مصاحبه با موسی روشندل درباره مصوبات مجمع هلدینگ ارس
با توجه به اتفاقات چند هفته گذشته و مشکلات پیش آمده در توزیع انرژی در کشور، بار دیگر نقش همکاری های بین المللی بین کشورهای همسایه و ایجاد یک سازوکار منطقه ای جهت مقابله با ناترازی ها ضروری می نماید.
هلدینگ ارس با عنایت به حضور فعال در بازار انرژی در کشورهای منطقه و روابط حسنه و سوابق درخشان در حوزه انرژی با سیاست حمایت از مصرف کنندگان انرژی در کشور به خصوص صنایع کشور که همیشه در این ایام مظلوم واقع می شوند اقدام به در اولویت قراردادن فعالیت های خود در جهت توسعه زیرساخت های همکاری منطقه ای در مقابله با ناترازی های انرژی کرده است.
در جلسه امروز مجمع هلدینگ طی مصوبه ای شرکت ارس انرژی را موظف به راه اندازی مجدد پروژه تولید برق در شرق افغانستان که جدیداً مورد توجه دولت فعلی آن کشور قرار گرفته، نموده است.
این پروژه با بهره گیری از جدیدترین توربین های بادی در سال ۲۰۲۵ استارت خواهد خورد. این پروژه می تواند نیاز روزافزون کشور افغانستان را تأمین نموده و در زمان های مورد نیاز به شبکه سراسری ایران متصل شده و کمک شایانی به این شبکه نماید.
از دیگر مصوبات هلدینگ ارس می توان به تخصیص بودجه برای شرکت مشاورین ارس برای شروع مطالعات جهت دستیابی به طرح هایی که منجر به کاهش هزینه های تولید گاز هیدروژن از محدوده ۲ تا ۳ دلاری برای برای هر کیلوگرم به محدوده زیر یک دلار برای هر کیلوگرم می باشد.
شرکت ارس انرژی موظف شده است تمام هزینه های این طرح را از منابع خود تامین نموده و کلیه امکانات خود را برای محققان و دانشمندان این حوزه قرار دهد و ارزان سازی هزینه تولید گاز هیدروژن را شعار سال خود قرار داده و از هر اقدامی در این زمینه حمایت نماید.
توضیحات مهندس موسی روشندل درباره راهاندازی ایرلاین تحویل کالاهای صادراتی و وارداتی
ارس هلدینگ درصدد است با راهاندازی ایرلاین تحویل کالاهای صادراتی از کشور به تمام نقاط جهان سرعت بخشد و مدت زمان رسیدن کالاهای وارداتی را به کشور کاهش دهد.
یکی دیگر از مصوبات از مصوبات مجمع، دستور تأسیس شرکت لجستیک ارس و اختصاص بودجه کافی برای راهاندازی ایرلاین و به خدمت گرفتن دو فروند هواپیمای باری در سال ۲۰۲۵ و شروع به فعالیت آن در شش ماه نخست سال بود که با هماهنگی های صورت گرفته، با یکی از فرودگاههای مرکزی ایران قرار است این ایرلاین جهت حمل و نقل کالاهای ضروری و با ارزش به قلب کشور مورد استفاده قرار گیرد. آقای روشندل افزود تا پایان سال تعداد هواپیماهای باری خود را به 5 فروند افزایش میدهد.
این ایرلاین در نظر دارد با خرید سهام یکی از معتبرترین شرکتهای ساخت هواپیمای مسافربری برقی در سال جدید، اولین پرواز هواپیماهای برقی ۲۰ تا ۵۰ سرنشین را برای بردهای کوتاه در کشور انجام دهد.
سرعت این هواپیماها ۴۸۰ کیلومتر بر ساعت بوده و با یکبار شارژ میتوانند تا ۳ هزار کیلومتر پرواز کنند.
در بخش دیگری از این جلسه، آقای موسی روشن دل در جواب به سوالی پیرامون سرنوشت کریدور شمال جنوب و فعالیت های هلدینگ ارس اعلام کردند:
بلافاصله بعد از حضور جناب آقای مهندس بذرپاش وزیر وقت راه و شهرسازی ایران در کشور امارات و انتخاب ایشان به عنوان مدیر مجمع همکاری ایران امارات و همچنین مدیر طرح مشارکتی کریدور شمال – جنوب هلدینگ ارس آمادگی خود را با حضور فعالانه در این طرح با توجه به حضور هلدینگ در کشورهای شمال دریای خزر و هم در کشورهای حوزه خلیج فارس کارگروهی را متشکل از واحد حمل و نقل ارس و لجستیک ارس و همچنین دفاتر حوزه اوراسیای هلدینگ و دفتر مسکو هلدینگ تشکیل شد و اعلام آمادگی جهت همکاری برای تحقق این رویای دیرینه منطقه به مراجع ذیربط اعلام گردید.
متأسفانه با توجه به از دست دادن رئیس جمهور شهیدمان و تغییر دولت تا امروز جواب روشنی از سوی مسئولان فعلی برای اینکه مشخص شود سیاست کلی دولت جدید برای ادامه فعالیت این طرح چه می باشد اطلاع رسانی نشده است.
ما امروز در مجمع مصوب کردیم شرکت لجستیک ارس در امارات متحده عربی تأسیس گردد و تمام دفاتر مرتبط با کریدور شمال – جنوب را موظف به همکاری با این شرکت نموده ایم تا بتوانیم این خط استراتژیک ترانزیتی را با توجه به استعدادهای هلدینگ ایجاد کنیم؛ اما پر واضح هست ما به عنوان بخش خصوصی توانمان بسیار محدود است و بدون حضور دولت ها و تسهیل گری آن ها نتیجه مطلوبی حادث نمی گردد.
باز هم بیکار ننشستیم و امسال به حول و قوه الهی بخش کوچکی از این طرح را اجرا خواهیم کرد.
توضیحات مهندس موسی روشن دل درباره شرکت های دانش بنیان
در پایان، جناب آقای موسی روشندل مدیریت هلدینگ با عنوان این مطلب که حجم زیاد شرکت های ثبت شده به عنوان دانش بنیان در کشور و نبود سازوکار اعتبارسنجی این شرکت ها، مشکلات عدیده ای برای صنعت کشور به وجود آورده است، حتی در مواردی موجب عقب ماندگی و خسارات جبران ناپذیری به صنایع کشور شده اند، اما خوشبختانه هستند شرکت های دانش بنیانی که با اتکا به دانش و توان دانشمندان ایرانی شبانه روز در جهت پیشرفت کشور و جبران کمبودها تلاش می کنند.
هلدینگ ارس بر خود واجب می داند با حمایت از این شرکت ها در حصول نتیجه تلاش های این عزیزان به عنوان یک شتاب دهنده حامی این دانش بنیان ها باشد.
از این رو، با مصوبه مجمع هلدینگ، جناب آقای مهندس رضا صادقیان فرد با حفظ سمت قبلی خود به عنوان سرپرست واحد شتاب دهنده استارتاپ هلدینگ منصوب گردید و شرکت سرمایه گذاری ارس موظف شد از محل منابع خود بودجه کافی جهت انجام وظایف این واحد اختصاص دهد.
اعتبارسنجی شرکت های دانش بنیان، همکاری با دانشگاه ها و پژوهشگاه ها و آزمایشگاه های معتبر جهت راستی آزمایی تولیدات آنها، ایجاد امکانات جهت تحقیق و حضور در همایش های بین المللی برای ایجاد زمینه حضور در بازارهای بین المللی و همچنین سرمایه گذاری در طرح های جسورانه آنها که به تصویب هیئت مشاوران هلدینگ رسیده باشد، به عنوان بخشی از خدمات این هلدینگ به شرکت های دانش بنیان اشاره نمود.
لازم به ذکر است مجمع هلدینگ در روز 1403/10/05 در محل ساختمان مرکزی هلدینگ برگزار گردید.
منبع خبر: ایران بیوگرافی
ارسال دیدگاه