logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

در نشست عصرانه امروز؛

اولتیماتوم مدیران باشگاه استقلال به موسیمانه؛ این وضعیت مطلوب نیست!

اولتیماتوم مدیران باشگاه استقلال به موسیمانه؛ این وضعیت مطلوب نیست!
مدیران باشگاه استقلال عصر امروز با سرمربی و اعضای کادرفنی تیم فوبتال این باشگاه نشستی داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ ظهر امروز نشست آسیب شناسی عملکرد فنی تیم فوتبال استقلال با حضور، علی نظری جویباری مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، علی تاجرنیا نماینده تام الاختیار هلدینگ خلیج فارس و اعضای کادر فنی تیم فوتبال استقلال برگزار شد. در این نشست پیتسو موسیمانه به همراه دستیاران خارجی و ایرانی خود به همراه ایمان عالمی مدیر تیم فوتبال بزرگسالان گزارش کاملی از وضعیت فنی تیم گزارش دادند.

پس از استماع گزارش فنی سرمربی و اعضای کادر فنی، مدیران باشگاه استقلال دغدغه‌های هواداران را مطرح و اعتراض هواداران را به حق دانستند. در ادامه این نشست، اعضای هیات مدیره، مدیرعامل و نماینده تام الاختیار هلدینگ خلیج فارس به مجموعه فنی تیم اعلام کردند جایگاه کنونی استقلال به هیچ وجه مورد قبول مدیران، هواداران و پیشکسوتان نیست و بر این اساس باید همه در کنار هم تلاش کنیم از این وضعیت خارج شویم و به سمت موفقیت گام برداریم و در همین راستا همه ارکان باشگاه به صورت همدل در کنار مجموعه کادرفنی و بازیکنان تلاش می‌کنند  تا شرایط استقلال به سمت مطلوب تغییر کند.

در پایان این جلسه قرار شد نشست‌های تخصصی با هدف آسیب شناسی مشکلات موجود در حوزه تیم فوتبال بزرگسالان استقلال به صورت مستمر برگزار شود تا هیچ مانعی در مسیر استقلال ایجاد مشکل نکند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه