logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطقی در مرزهای لبنان و سوریه

حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطقی در مرزهای لبنان و سوریه
جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز- جمعه- پنج حمله به گذرگاه‌های غیرقانونی بین لبنان و سوریه انجام دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبرنگار النشره در بقاع گزارش داد: هواپیماهای جنگی اسرائیل در سحرگاه امروز چهار حمله به گذرگاه‌های غیرقانونی بین لبنان و سوریه در منطقه جنتا در رشته کوه‌های شرقی انجام دادند که همزمان با امواج صوتی قوی بود.

وی افزود: هواپیماهای جنگی همچنین به یک گذرگاه غیرقانونی در مرز لبنان و سوریه در شمال لبنان حمله کردند. تجاوزات رژیم صهیونیستی مرز لبنان و سوریه، منطقه القصر و نیز نزدیکی شهر مرزی جنتا در شرق لبنان را هدف قرار داد.

رژیم اشغالگر صهیونیستی علیرغم پایان مهلت ۶۰ روزه برای عقب‌نشینی بر اساس توافق آتش‌بس، به حملات خود در جنوب لبنان به ویژه روستاهای  خط مقدم مرز با فلسطین اشغالی ادامه می‌دهد.

این در حالی است که «آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش اشغالگر مدعی شد که «با کمک داده‌های اداره اطلاعات نظامی، جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل به چندین هدف حزب‌الله در منطقه دره بقاع در لبنان حمله کردند که تهدیدی برای جبهه داخلی اسرائیل و نیروهای ارتش اسرائیل بود».

ادرعی در توجیه نقض توافقنامه آتش‌بس ادعا کرد که «از جمله اهدافی که مورد حمله قرار گرفتند، یک سایت نظامی حاوی زیرساخت‌های زیرزمینی برای توسعه و تولید تسلیحات و زیرساخت‌های حمل و نقل در مرز سوریه و لبنان است که حزب‌الله از طریق آن تلاش می‌کند تا تسلیحات را منتقل کند».

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه