logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

پزشکیان در جریان بازدید از دستاوردهای فضایی وزارت دفاع:

قدرت دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران برای دفاع است نه حمله به جایی/هیچ کشوری جرات تجاوز به خاک ایران را ندارد

قدرت دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران برای دفاع است نه حمله به جایی/هیچ کشوری جرات تجاوز به خاک ایران را ندارد
رئیس‌جمهور گفت: دستاوردهای دفاعی ایران به نحوی خواهد بود که هیچ کشوری جرات تجاوز به خاک ایران را نداشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در مراسم رونمایی ۴۵ دقیقه‌ای از دستاوردهای دفاعی و فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پایگاه فضایی امام خمینی (ره)، با تبریک روز پاسدار و اعیاد شعبانیه گفت: آنچه که در اینجا از تلاش و زحمت عزیزان مشاهده کردیم حاکی از نوع‌آوری و خلاقیت جوانان کشورمان حاصل شده است. ما روزگاری در جنگ داشتیم که عراق از زمین و هوا به خاک کشورمان تهاجم داشتند و هر کاری که دلشان می‌خواست،‌ انجام می‌دادند.

وی ادامه داد: این دستاوردها یعنی دیگر به این راحتی‌ها نمی‌توانند هر کاری که دلشان خواست با ایران و خاکش انجام دهند. این دستاوردها برای دفاع از نظام و انقلاب و کشور است نه برای تهاجم به بقیه کشورها. توسعه‌های فناوری‌های کشور روز به روز ادامه خواهد کرد. این دستاوردها به نحوی خواهد بود که هیچ کشوری جرات تجاوز به خاک ایران را نداشته باشد.

رییس‌جمهور ادامه داد: آنچه که در حال اتفاق است ما را در ردیف کشورهایی قرار می‌دهد که حتی خارج از جو هم می‌توانیم پرواز داشته باشیم. این نشان از قدرت علمی و اجرایی کشور دارد. با توانمندی‌های علمی‌مان توانستیم به راه‌هایی برسیم که شاید اگر در آن قدم نمی‌گذاشتیم همچنان وارد کننده این فناوری‌ها به کشور بودیم. با گسترش توان علمی و دفاعی کشور قطعا صادرات هم خواهیم داشت. امیدوارم این توانمندی‌ها به حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هم تسری یابد.

پزشکیان ادامه داد: باید به راهمان ادامه دهیم. هنوز تا رسیدن به قله‌ها راه داریم و نباید خسته شویم. باید از این عزیزان پشتیبانی کنیم و زمینه‌های توسعه وسیع را گسترش دهیم. جوانان‌مان قادرند و باعث افتخار غرورانگیز است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه