اخبار داغ
  1. باید سوژه‌های ناب و تأثیرگذار دوران دفاع مقدس را به درستی به تصویر کشید
  2. جمهوری اسلامی در مسیر رشد، پیشرفت و افزایش قدرت است
  3. قوه قضاییه در مبارزه با فساد اقتصادی بدون خط قرمز عمل می‌کند/ حکم اعدام سه سارق مسلح تهران در دیوان‌عالی کشور تایید شد
  4. کنگره ملی تکریم خانواده های شهدا امروز برگزار می شود
  5. درخواست قالیباف از دولت برای مدیریت بازار شب عید
  6. افزایش نظارت پلیس راهور تهران در ایام نوروز؛ توقیف خودروهای متخلف تا پایان تعطیلات
  7. رازهای شکست استقلال در عربستان؛ از اشتباه کاپیتان تا بلاگریسم مدیران!
  8. بازگشت باند جولانی به تنظيمات کارخانه/ تحریر الشام بدون روتوش!
  9. رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ با حضور ۱۲ کشور در حال برگزاری است
  10. کارت زرد مجلس به دولت چهاردهم
  11. توضیحات میدری درباره نحوه انتصابات در وزارت کار
  12. بر تعهد خود به عراق برای دفع اقدامات غیرقانونی آمریکا پایبندیم
  13. قاسم‌پور: مقابل سعدالله‌یف نابود شدم؛ می‌خواهم مدال المپیک بگیرم
  14. امیر سرتیپ حیدری: برنامه «یک گلوله یک هدف» در حال تحقق است
  15. برنامه «یک گلوله یک هدف» در حال تحقق است
  16. نامه‌ای از ترامپ دریافت نشده است
  17. آموزش یکی از متغیرهای اصلی برای کاهش تصادفات رانندگی است
  18. انتقاد از طرح فروش سکه بانک مرکزی/ این طرح چه مشکلاتی برای اقتصاد ایجاد می‌کند؟
  19. مانع مذاکرات شروط ترامپ است نه میانجی‌گر/ ناسازگاری سیاست های ایران با سیاست قلدر مابانه آمریکا!
  20. غرب علیه غرب/ آژانس هسته ای نگران هنجارشکنی هسته ای اروپا!

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی مطرح کرد:

سانسور مطبوعات در دوران پهلوی

سانسور مطبوعات در دوران پهلوی
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به این خون شهدا بود که باعث به نتیجه رسیدن انقلاب اسلامی شد، گفت: آمریکا نتوانست با کمک پهلوی جلوی پیروزی انقلاب اسلامی را بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کاظم انبارلویی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تهران پرس»، با اشاره به این خون شهدا بود که باعث به نتیجه رسیدن انقلاب اسلامی شد، گفت: آمریکا نتوانست با کمک پهلوی جلوی پیروزی انقلاب اسلامی را بگیرد.

او در ادامه سخنانش به کشتار بی‌رحمانه مردم در دوران طاغوت اشاره کرد و افزود: در دوران حکومت پهلوی جنایات زیادی رقم خورد؛ هر چیزی را که به ضرر خودش و حکومتش می‌دید از بین می‌برد؛ نمونه بارز آن اجازه ندادن به برگزاری هیات بود، چون فهمش این بود که اگر عده‌ای در یک مکان جمع شوند ممکن است حکومتش را به خطر بیندازد.

وی ادامه داد: خیلی از افراد در دوران رژیم پهلوی دستگیر و شکنجه شدند؛ دید آخر رژیم پهلوی اعدام و به گلوله بستن معترضان بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی یادآور شد:رژیم پهلوی گارد عجیبی نسبت به واقعیت‌ها داشت و به هیچ عنوان دل خوشی از اعتراض نداشت آنان دوست داشتند با مردم مانند یک برده برخورد کنند و کسی در برابر زورگویی آنان اقدامی نکند.

انبارلویی اشاعه فرهنگ غلط غرب، تعطیلی حوزه‌های علمیه و قتل عام مردم را از نشانه‌های رژیم پهلوی دانست و افزود: سانسور در مطبوعات، نبود آزادی بیان، نبود نقد، سرکوب معترضان از اقدامات رژیم طاغوت بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در سوالی مبنی بر اینکه چه شد که رضا شاه پهلوی دست به کشف حجاب زد، ادامه داد: یکی از دلایلی که رضا شاه پهلوی دست به تصویب قانون کشف حجاب اجباری زد این بود که تصور می‌کرد باید زنان در جامعه با شکل و شمایل غربی‌ها حضور پیدا کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دوران پهلوی دوران وابستگی کشورمان به بیگانگان بود و به همین دلیل مردم با انقلاب تلاش کردند که کشور وابستگی به خارج از کشور نداشته باشد و نوکر بیگانگان نباشد و باید قدردان چنین انقلابی بود و برای پیشرفت و ترقی آن از هیچ تلاشی دریغ نکرد.

انتهای پیام//ح. ع

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه