اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عراقچی:

حفظ فضای تفاهم ملی در مرحله تشکیل دولت جدید در لبنان ضروری است

حفظ فضای تفاهم ملی در مرحله تشکیل دولت جدید در لبنان ضروری است
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در امور لبنان بر اهمیت حفظ فضای تفاهم ملی در مرحله تشکیل دولت جدید در لبنان تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خانم «جنین هنیس پلاسخارت»، هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در امور لبنان که به منظور رایزنی‌ با مقام‌های کشورمان درخصوص تحولات لبنان به تهران سفر کرده است، امروز با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار با تبیین سیاست اصولی، ثابت و قاطع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان، از تکمیل فرآیند سیاسی و انتخاب رئیس جمهور جدید در این کشور در نتیجه توافق ملی و با مشارکت و نقش‌آفرینی مؤثر همه گروه‌ها و طیف‌های سیاسی لبنان ابراز خرسندی کرد و بر اهمیت حفظ فضای تفاهم ملی در مرحله تشکیل دولت جدید تاکید کرد.

وزیر امور خارجه تصریح کرد که شرایط کنونی لبنان و حزب‌الله شبیه تحولات بعد از جنگ ۳۳ روزه و تجاوز سال ۲۰۰۶ اسرائیل است و علی‌رغم تجاوز و جنایت‌های شنیع رژیم صهیونیستی، حزب‌الله لبنان به عنوان یک نیروی ریشه‌دار و مقتدر حضور و اثرگذاری خود را در عرصه تحولات لبنان حفظ و تقویت کرده است.

وزیر امور خارجه با خطرناک توصیف کردن نقض‌های مکرر آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، بر ضرورت ایفای نقش فعال و مؤثر سازمان ملل متحد برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی به منظور توقف تجاوزات و عقب‌نشینی فوری این رژیم از مناطق اشغالی لبنان و همچنین تسریع و تسهیل در روند ارسال کمک‌های بشردوستانه به آوارگان و کمک به روند بازسازی مناطق خسارت دیده تاکید کرد.

هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد به لبنان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از رایزنی‌های اخیر منطقه‌ای و بین‌المللی خود، بر تداوم ایفای نقش موثر و فعال ایران در کمک به تامین ثبات و امنیت پایدار در لبنان و منطقه تاکید کرد.

پلاسخارت ابراز امیدواری کرد که با تعهد طرفین به توافق آتش‌بس، زمینه برقراری ثبات و امنیت پایدار و کمک‌رسانی به آوارگان و بازسازی مناطق جنگ‌زده فراهم شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه