logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

در ورزش خدمت می‌کنم؛

دنیامالی: با قدرت در بازی‌های جوانان و کشورهای اسلامی شرکت می‌کنیم

دنیامالی: با قدرت در بازی‌های جوانان و کشورهای اسلامی شرکت می‌کنیم
وزیر ورزش و جوانان گفت: با قدرت در بازی‌های کشورهای اسلامی در ریاض و بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین شرکت می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران پیرامون اینکه بازی‌های کشورهای اسلامی و جوانان از دستور کار کمیته ملی المپیک خارج شده، اظهار داشت: کسی که می‌آید، این حرف را می‌زند باید وزیر باشد و بالاتر از وزیر این حرف را نمی‌تواند بزند. ما هیچ مشکلی در بحث منابع نداریم. من خودم پای کار هستم. هر هفته با چهار فدراسیون و توسط یک تیم جلسات‌مان را برگزار می‌کنیم و با قدرت در بازی‌های کشورهای اسلامی در ریاض و بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین شرکت می‌کنیم.

وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به این سئوال که آیا وزارت ورزش با کمیته ملی المپیک اختلاف نظر دارد، گفت: محمود خسروی‌وفا از دوستان قدیمی من است، بعد از حضورم در وزارت ورزش، به طور متوسط هر دو روز یک جلسه با فدراسیون‌ها داشتیم و چنین مواردی که مطرح می‌شود به هیچ عنوان اینگونه نیست. یک جمله‌ای گفته شد که اصلاح شد و اختلاف نظری وجود ندارد و من آمدم در ورزش برای اینکه این تعمیق قلوب انجام شود، چرا که با وحدت می‌توانیم موفق باشیم.

دنیامالی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در وزارت ورزش خواهد ماند، گفت: ان‌شاءالله اگر خدا عمری بدهد در همین ورزش خدمتگزار خواهم بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه