logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

 حجت الاسلام شیرازی در گفتگو با دانا:

توان جمهوری اسلامی ایران قادر به مقابله با هر تهدیدی است/ دشمنان باید بدانند که ایران قابل تهدید نیست

 توان جمهوری اسلامی ایران قادر به مقابله با هر تهدیدی است/ دشمنان باید بدانند که ایران قابل تهدید نیست
جانشین سازمان عقیدتی-سیاسی وزارت دفاع تاکید کرد: توان جمهوری اسلامی ایران امروز به حدی رسیده است که قادر به مقابله با هر تهدیدی است.

حجت الاسلام علی شیرازی، جانشین سازمان عقیدتی-سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا با تاکید بر اینکه توان جمهوری اسلامی ایران امروز به حدی رسیده است که قادر به مقابله با هر تهدیدی است؛ اظهار داشت: دشمنان اسلام، از جمله آمریکا، اسرائیل و دیگر مستکبران جهانی، به‌طور کامل از این توانمندی آگاه هستند که جمهوری اسلامی ایران امروز به یک قدرت عظیم تبدیل شده است.

وی افزود: آنچه تاکنون اعلام شده، تنها نمایی از قدرت موشکی و عظمت نظامی جمهوری اسلامی است، در حالی که هنوز بسیاری از توانمندی‌ها و مباحث دیگر که در اختیار داریم، به‌طور رسمی اعلام نشده‌اند؛ به‌عنوان مثال، اخیراً برخی از دستاوردهای نیروی هوایی و نیروی دریایی جمهوری اسلامی را اعلام کردیم، اما در آینده نزدیک، این دو بخش از نیروهای مسلح را نیز به‌طور کامل معرفی خواهیم کرد و بسیاری از دستاوردهای دیگر را نیز آشکار خواهیم ساخت.

جانشین سازمان عقیدتی-سیاسی وزارت دفاع تاکید کرد: دشمنان باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه قابل تهدید نیست؛ همان‌طور که مقام معظم رهبری فرماندهی معظم کل قوا فرمودند: اگر آمریکا تهدید کند، ما نیز تهدید می‌کنیم؛ اگر ضربه‌ای وارد کند، پاسخ‌مان را با ضربه متقابل خواهیم داد و این قدرت را داریم.

وی بیان کرد: بارها اعلام کرده‌ایم که اگر آمریکا در منطقه بخواهد گستاخی کند، تمامی مکان‌هایی که دشمن در آن‌ها حضور دارد، از جمله پایگاه‌های آمریکایی و مناطق اشغالی، به‌طور کامل آتش خواهد گرفت.

حجت الاسلام شیرازی در پایان گفت: ما از دشمنان و به‌ویژه آمریکا می‌خواهیم که ایران را بیش از این آزمایش نکند؛ تجربیات گذشته به‌قدری کافی است که اگر دوباره بخواهند ایران را به آزمایش بگذارند، با برخوردی سخت و بی‌رحمانه مواجه خواهند شد که در نهایت موجب پشیمانی‌شان خواهد شد.


 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه