اخبار داغ

شانس صعود زنده شد؛

خبر خوش از اردوگاه النصر برای پرسپولیس؛ خبری از رونالدو در ایران نیست!

خبر خوش از اردوگاه النصر برای پرسپولیس؛ خبری از رونالدو در ایران نیست!
به‌نظر می‌رسد سرمربی تیم فوتبال النصر عربستان قصدی برای استفاده از کریستیانو رونالدو در ترکیب تیمش مقابل پرسپولیس نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ تیم فوتبال پرسپولیس در واپسین هفته از رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا فصل ۲۰۲۵ - ۲۰۲۴، به مصاف ابرقدرت فوتبال آسیا یعنی النصر عربستان‌سعودی خواهد رفت. سرخ‌پوشان در پایان هفته هفتم، بر رده نهم جدول رده‌بندی ACLE قرار گرفته‌اند که این رتبه برای پرسپولیس، صعود به همراه نخواهد داشت.

پرسپولیسی‌ها از مجموع ۷ بازی، ۶ امتیاز کسب کرده و مانند استقلال توانسته‌اند امتیاز جمع کنند اما آبی‌ها به علت تفاضل گل بهتر، فعلاً بر رده هشتم هستند. در سمت مقابل هم النصر عربستان با ۱۶ امتیاز، صعودش به مرحله بعد را مدت‌هاست قطعی کرده و از این رو شایعات زیادی درباره سرنوشت کاروان این تیم برای سفر به کشورمان در هفته آخر بهمن‌ماه شنیده می‌شود.

پرسپولیس ساعت ۱۹:۳۰ دوشنب ۲۹ بهمن در استادیوم فوتبال ورزشگاه آزادی در یک بازی مرگ و زندگی به مصاف النصر خواهد رفت. قرمزها برای صعود به مرحله بعد بدون حرف و حدیث، نیاز به یک پیروزی بی‌قید و شرط حتی با اختلاف یک گل مقابل زردپوشان سعودی دارند و این مسئله با وجود ستاره‌های جهانی در ترکیب النصر، امر ساده‌ای نیست.

بیشتر بخوانید؛
برگزاری بازی پرسپولیس و النصر در استادیوم آزادی؛ رونالدو در تهران؟!

بر اساس اطلاعات رسانه‌های سعودی مانند «الریاضیه»؛ استفانو پیولی، سرمربی تیم فوتبال النصر تصمیم دارد با نفرات ذخیره مقابل پرسپولیس حاضر شود و از این رو احتمال سفر کریستیانو رونالدو به تهران بسیار کم است. CR7 چندی پیش در مصاحبه‌ای مدعی شده بود به دلیل بالا رفتن سن، مجبور است کم‌تر تمرین و به همین علت کم‌تر هم بازی کند.

اختلاف النصر با تیم دوم جدول ۳ امتیاز و با تیم چهارم جدول، ۴ امتیاز است. از این رو جایگاه سومی النصر تضمین شده است و پیولی قصد ندارد با بازی دادن به همه نفرات اصلی‌اش نظیر کاپیتان رونالدو آن هم در یک بازی خارج از خانه، ریسک مصدومیت ستاره‌هایش را بپذیرد حتی اگر موفق به کسب ۳ امتیاز از بازی مقابل پرسپولیس نشود.

البته رونالدو شهریور سال گذشته همراه با کاروان النصر به تهران آمد و استقبال کم‌سابقه‌ای از او صورت گرفت؛ از تجمع هواداران مقابل هتل اسپیناس پالاس گرفته تا استقبال عجیب و غریب در فرودگاه و خیابان‌های اطراف محل اقامت تیم عربستانی. این سفر چنان پرحاشیه بود که حتی تمرکز تیم النصر را تحت تأثیر قرار داد و شاید مدیران این باشگاه موافق با تکرار آن نباشند.

بیشتر بخوانید؛
لیگ نخبگان آسیا| پرسپولیس و استقلال چگونه صعود می‌کنند؟

النصر اخیراً با جان دوران، مهاجم جوان و آینده‌دار کلمبیایی قرارداد امضا کرده و این مسئله هم می‌تواند مزیدی بر علت بازی ندادن به کریستیانو باشد. ضمن آن که در بازی با الشرطه عراق، رونالدو همراه با النصر به این کشور نرفت. از سویی دیگر، احتمال صعود یاران کریستیانو به رتبه بالاتر هم چندان زیاد نیست.

اگر چنین اتفاقی رخ دهد، این بهترین خبر برای سرخ‌پوشان است که با استفاده از این قضیه، بتوانند شانس صعود خود به مرحله بعدی لیگ نخبگان را زنده نگه دارند. البته که با توجه به ستاره‌های بی‌شمار النصر، پرسپولیس در هر شرایطی کار دشواری دارد ولی مطمئناً جدال با تیم دوم النصر آن هم بدون CR7 بهتر از جدال با اصلی‌هاست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه