logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امضاء تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های مشترک بانک دی و بیمه دی

امضاء تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های مشترک بانک دی و بیمه دی
با حضور مدیران عامل دو مجموعه، تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های مشترک بانک دی و بیمه دی امضاء شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ در این مراسم که با حضور مدیران عامل دو مجموعه، اعضای هیأت‌مدیره بانک دی، معاونان و مدیران ارشد برگزار شد، برات کریمی، مدیرعامل بانک دی، امضای این تفاهم‌نامه را گامی در مسیر افزایش کیفیت خدمات به خانواده معزز شهدا و ایثارگران و از مهمترین عوامل افزایش رضایتمندی خانواده معزز شهدا و ایثارگران دانست.

کریمی کلیدواژه اصلی ادیبات خدمت‌رسانی در بانک و بیمه دی را «خانواده معزز شهدا» دانست و تأکید کرد: اهتمام کامل برای بهبود و گسترش خدمات به جامعه هدف بنیادشهید میان مدیران دو مجموعه بانک و بیمه‌ دی وجود دارد و در آینده نزدیک شاهد درخشش بیشتر این دو مجموعه در خدمت‌رسانی به مشتریان، جامعه هدف و کسب رضایت ذینفعان خواهیم بود.

وی افزود: استراتژی ما گسترش میزهای خدمت بانکی به تمام مراکز بنیادشهید در سراسر کشور است تا دسترسی جامعه هدف به خدمات بانکی تسهیل شود.

کریمی در پایان افزود: مأموریت مشترک کارکنان بانک دی و بیمه دی ارائه خدمت و کسب رضایت جامعه هدف بنیادشهید است و انعقاد این تفاهم‌نامه گامی اساسی در این مسیر است.

در ادامه این مراسم هادی عبداللهی، مدیرعامل بیمه دی گفت: سرعت تشکیل کمیته‌های تخصصی میان بانک دی و بیمه دی به گونه‌ای شتاب گرفت که امروز در کمترین زمان ممکن شاهد به ثمر نشستن تلاش‌ها در قالب این تفاهم‌نامه همکاری مشترک هستیم.

وی افزود: توسعه همکاری‌های بانک دی و بیمه دی منشاء ارزش‌آفرینی برای هر دو مجموعه و همچنین برای جامعه هدف، مشتریان و سهامداران دو مجموعه خواهد شد.

وی ادامه داد: لازمه استفاده از ظرفیت‌های موجود دو مجموعه، توسعه مدل کسب و کار است و به طور قطع این همکاری می‌تواند به عنوان الگو و مدلی برای سایر بانک‌ها و بیمه‌ها پیاده‌سازی شود.

گفتنی است این تفاهم‌نامه با هدف ارایه خدمات مشترک بانک و بیمه در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان و جامعه هدف در قالب طراحی محصولات مشترک، توسعه همکاری‌های مشترک برای ایجاد زنجیره ارزش برای مشتریان دو مجموعه و ایجاد سامانه های یکپارچه برای ارائه خدمات بانکی و بیمه ای به صورت همزمان به مشتریان بانک و بیمه دی، به امضای مدیران عامل دو مجموعه رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه