logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بی‌قانونی در شهر ادامه دارد/ تداوم تخلف بازوی تبلیغاتی چای دبش در تبلیغات شهری

بی‌قانونی در شهر ادامه دارد/ تداوم تخلف بازوی تبلیغاتی چای دبش در تبلیغات شهری
دو هفته پس از انتشار اخبار رسانه‌ها درباره سوءاستفاده یک شرکت تبلیغاتی از قرارداد سازه‌های کوچک تبلیغاتی در مناطق اصلی پایتخت، کماکان این تعدی از قانون در این موضوع ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛دو هفته پس از انتشار اخبار رسانه‌ها درباره سوءاستفاده یک شرکت تبلیغاتی از قرارداد سازه‌های کوچک تبلیغاتی در مناطق اصلی پایتخت، کماکان این تعدی از قانون در این موضوع ادامه دارد.

 

ماجرا از این قرار است که یک شرکت تبلیغاتی که در معرفی خود به صراحت و علنا خود را همکار گروه چای دبش معرفی می‌کند، با حداقل قیمت پیمانکاری سازه‌های کوچک تبلیغاتی در برخی محورهای پیاده‌راه‌های اصلی تهران را تصاحب کرده اما در ادامه با تغییر بافت اولیه سازه‌ها، آنها را به تابلوهای بسیار بزرگی تغییر داده است.

 

این اقدام که به اذعان برخی کارشناسان تخلفی محرز در حوزه تبلیغات شهری محسوب می‌شود در حالی است که سایر شرکت‌های تبلیغاتی برای اجاره و استفاده از بیلبوردهای اتوبانی باید هزینه‌های هنگفتی بپردازند اما این شرکت با سوءاستفاده از خلأهای قانونی ولابی گری اقدام به تغییر غیرمجاز سازه‌ها کرده که نه‌ تنها به کاهش ارزش تبلیغات در سطح شهر منجر می‌شود، بلکه زمینه‌ساز هرج‌ومرج و بی‌ثباتی در بازار تبلیغات محیطی نیز خواهد شد.

 

حالا بررسی‌ها نشان می‌دهد که اگرچه شفاف‌سازی رسانه‌ها طی هفته‌های گذشته در خصوص این تخلف باعث توقف موقت فعالیت‌های آسیب‌زای این شرکت به محیط تبلیغات شهری شده است اما مجددا طی روزهای اخیر شاهد بازگشت این شرکت به رویه سابق و نصب سازه‌های بزرگ در جایگاه سازه‌های کوچک تبلیغاتی است.

 

سوالی که بررسی دقیق‌تر این موضوع در اذهان ایجاد می‌کند این است که چگونه یک شرکت تبلیغاتی می‌تواند با قرارداد سازه‌های کوچک خیابانی که مبالغی نازل دارند به عرصه بیلیوردهای بزرگراهی که قراردادهای آنها مبالغ بسیار سنگین و میلیاردی است ورود کند؟

 

این سوالی است که به نظر می‌رسد باید مسئولان سازمان زیباسازی شهرداری تهران، سازمان بازرسی شهرداری تهران، شورای شهر و نهادهای نظارتی باید به آن پاسخ دهند.

 

چراکه سکوت در برابر این تخلف و بی‌قانونی که ضرر و زیان و تضییع بیت‌المال آن بر اساس یک محاسبه سرانگشتی بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان است شائبه فساد و زد و بند را در فضای تبلیغات شهری به وجود آورده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه