اخبار داغ

در پاسخ به مصاحبه عجیب دیشب؛

علوی: آقای عابدینی؛ نظرسنجی در زمان مناسب خوب است، مثل سال ۱۳۷۳!

علوی: آقای عابدینی؛ نظرسنجی در زمان مناسب خوب است، مثل سال ۱۳۷۳!
سخن‌گوی فدراسیون فوتبال واکنشی به صحبت‌های عجیب نامزد انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال داشت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ سیدامیرمهدی علوی، مدیر دپارتمان روابط‌عمومی و سخن‌گوی فدراسیون فوتبال پیرامون مصاحبه شب گذشته امیر عابدینی، نامزد انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اظهار داشت: فکر می‌کنم در ابتدا باید از ایشان بپرسم که با توجه به این که اشاره کردند در برنامه‌های تلویزیونی نقدهای زیادی به فدراسیون مطرح شده، چطور در حین این برنامه مرتباً اشاره کردند تمام چیزی که در رسانه ملی و سایر رسانه‌ها هست، در حمایت از یک کاندیداست؟ نظرسنجی وقتی خوب است که در زمان خودش انجام شود؛ مثلاً این که در پائیز 1373 تیم ملی فوتبال کشورمان از مرحله گروهی رقابت‌های آسیایی هیروشیما برای اولین بار از گروهش بالا نیامد، آن موقع نظرسنجی اتفاق خوبی بود که رخ داد و ریاست محترم وقت سازمان تربیت‌بدنی به صرافت تغییر در فدراسیون فوتبال افتاد و آقای داریوش مصطفوی به ریاست فدراسیون برگشت.

وی در ادامه بیان داشت: به این اشاره شد که فوتبال ما توسعه نیافته؛ اگر بحث آمار و دیاگرام است، چیزی که از سوی فیفا ارائه شده و رنکینگ رسمی نشان می‌دهد تیم ملی بزرگ‌سالان به‌عنوان ویترین فوتبال ایران، توسعه پیدا کرده. در رده‌های پایه هم تیم دوم ما موفق به پیروزی مقابل جوانان ازبکستان شده، در رده بانوان و فوتسال آقایان شرایط مشخص است. البته مسیر توسعه هرگز قطع نمی‌شود و نمی‌توانیم بگوئیم کامل است. قطعاً این روند ادامه خواهد داشت.

علوی درباره مسئله VAR عنوان داشت: این موضوع به زعم دوست و دشمن، مثبت ارزیابی شده. ورود تکنولوژی به فوتبال در دنیای پسامدرن در ۲ نکته حائز اهمیت است؛ یک تکنولوژی و دو نیروی انسانی. خوش‌بختانه در فدراسیون فوتبال در کنار تکنولوژی که به علم روز پیش می‌رود، نیروهای انسانی بسیار شایسته، زبده و باتجربه‌ای در بحث کارشناسی، اجرایی و مدیریت وجود دارند که در کنار تجربه افراد حاضر در فدراسیون، تلاش می‌کنند. چه بحثی است که مطرح می‌شود فلانی الان در فدراسیون نیست؟ آقای کاظم اولیایی از زمان حضور آقای تاج به مدت ۸ سال است مسئولیت و حضور مستقیم در فدراسیون دارند و بعد آقای عابدینی؛ شما می‌گوئید ایشان چرا در فدراسیون پست ندارند؟ یا آقای مصطفوی  که الان حکم مشاوره از ریاست فدراسیون را دارند.

سخن‌گوی فدراسیون فوتبال در ادامه گفت: آقای عابدینی؛ شما اشاره کردید VAR کنونی مورد تأیید فیفا نیست؟ شما را به مرکز ملی فوتبال دعوت می‌کنم که آیا برچسب تأیید فیفا روی این دستگاه‌ها هست یا نه؟ شما راحت اشاره می‌کنید به برگزاری مناظره؛ اما مناظره بر اساس دیتای غلط؟ مشخص است که شما می‌گوئید آقای صفایی‌فراهانی در فدراسیون باشند ولی در تیرماه سال ۱۳۸۱ در مصاحبه با ایسنا، شما اشاره کردید آقای صفایی‌فراهانی باعث تنش در فضای فوتبال شده و چه‌قدر ابراز خرسندی کردید از رفتن او از فوتبال! در دی‌ماه امسال شما گفتید آقای کفاشیان رد صلاحیت است، با ویدئو و مصاحبه و بر اساس اطلاعات شما اما چطور است که شما اطلاع داشتید، امروز شما از ایشان حرف می‌زنید؟!

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه