اخبار داغ

امیر سرتیپ نعمتی:

تولید انبوه تفنگ بومی «مصاف» برای جایگزینی سلاح‌های سازمانی آغاز شد

تولید انبوه تفنگ بومی «مصاف» برای جایگزینی سلاح‌های سازمانی آغاز شد
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش از طراحی نهضت به‌روزرسانی سلاح‌ها خبر داد و گفت: تفنگ «مصاف» پس از سال‌ها تحقیق و ارزیابی عملیاتی، جایگزین سلاح‌های ۷.۶۲ سازمانی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع راه دانا؛ امیر سرتیپ «نوذر نعمتی» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در آیین الحاق تجهیزات سنگین، نیمه‌سنگین و فوق سنگین به چرخه دفاعی نیروی زمینی ارتش که در مرکز آموزشی پشتیبانی شهید «فیض الله امانی» برگزار شد، اظهار داشت: ما نهضتی را طراحی کرده‌ایم تا سلاح‌های خود را به‌روز کنیم.

وی افزود: بر همین اساس، سلاح‌ها و تجهیزاتی که در نبرد زمینی استفاده می‌کنیم، یکی از تجهیزاتی که به‌صورت همگانی در مجموعه نیروی زمینی ارتش داریم، سلاح سازمانی این نیرو است.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: در طول دهه‌های اخیر، تفنگ ژ ۳ سلاح سازمانی ما بود که حالا بعضاً در برخی موارد از تفنگ کلاشینکف نیز به عنوان سلاح سازمانی استفاده می‌شد.

وی بیان کرد: ما به یک تفنگ سازمانی بومی و ساخت داخل نیاز داشتیم که سال‌ها تحقیقات در داخل نیروی زمینی شروع شد و به سلاح «مصاف» ختم شد. ارزیابی‌های عملیاتی آن به‌طور کامل انجام شد و در نهایت انتقال به صنعت داشتیم و در حال تولید انبوه هستیم تا جایگزین سلاح ۷.۶۲ سازمانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران باشد.

امیر نعمتی خاطرنشان کرد: ما از چند ماه گذشته در واقع این تولید را دریافت کرده‌ایم و تعدادی از یگان‌ها به آن تجهیز شده‌اند و به‌خصوص در شش ماهه گذشته سال، در رزمایش‌هایی که در مناطق مختلف کشور داشتیم، از این سلاح استفاده کردیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه