اخبار داغ
  1. مسائل کشور را به گفت‌وگوها گره نزنیم/ به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم
  2. جنگ افروزان همیشه منفورند/از جنگ بیزاریم اما در دفاع از کشور لحظه‌ای غفلت نمی کنیم
  3. وعده صادق ۱ عملیاتی کاملاً مشروع، قانونی بود
  4. ورود به مسائل غیر قابل مذاکره، انحراف مسیر گفتگوهاست/ مذاکرات صرفاً درباره هسته‌ای و رفع تحریم‌
  5. وزیر مسکن دولت چهاردهم فاقد انگیزه و مدیریت مناسب است
  6. خواسته های غیرمنطقی آمریکا مذاکرات را نمایشی خواهد کرد/ پاسخ تهدید را باید با تهدید داد نه مذاکره
  7. انتقاد نماینده مجلس از تصمیم وزارت بهداشت برای به تعویق انداختن مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی
  8. «مستی مجاز، فرهنگ ممنوع»/ وقتی ابتذال حکم هنر می‌گیرد!
  9. باید در فضای مجازی، محتوای متناسب با نیاز مخاطب تولید و عرضه کنیم/ فضای مجازی نیازمند دفاع هوشمندانه و همگانی است
  10. رفع تحریم‌ها را با جدیت در مذاکرات پی‌گیری می‌کنیم
  11. برخی خودروها همچون ارابه‌های مرگ عمل می‌کنند
  12. نگاه وزیر راه به مسکن، اشتباهی است که ثابت شده/ مجلس! آیا زمان استیضاح فرا نرسیده است؟
  13. اگر آمریکا نگران ایران هسته ای است باید کل منطقه عاری از اسلحه شود/ رژیم صهیونیستی بازیگر خطرناک پشت پرده مذاکرات
  14. ماساژ با خاک ممنوعه؛ لوکس‌گرایی بر جنازه‌ طبیعت
  15. اگر قرار است ایران خلع سلاح شود باید کل منطقه خلع سلاح شوند/ چرا غرب نگران سلاح اتمی رژیم صهیونیستی نیست؟
  16. روزی برای مردی از نیشابور/ عطار، بانگ پرندگان در سکوت قرن‌ها
  17. موفقیت و پیروزی مطلقاً ممنوع؛ شوم، سیاه و نگون‌بخت مثل استقلال!
  18. پیشرفت‌های کشور باعث عصبانیت و کلافه‌گی بدخواهان ایران شده است
  19. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  20. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند

به شرایط پایدار برگشتیم؛

عزیزی: خبرگان اقتصادی را به فدراسیون‌ها بیاوریم؛ به توجه مالی ویژه نیاز داریم

عزیزی: خبرگان اقتصادی را به فدراسیون‌ها بیاوریم؛ به توجه مالی ویژه نیاز داریم
رئیس فدراسیون تنیس گفت: باید شرایطی ایجاد شود تا خبرگان اقتصادی به ترکیب تصمیم‌ساز فدراسیون‌ها اضافه شوند.

داوود عزیزی، رئیس فدراسیون تنیس در گفت‌وگو با دانا پیرامون سالی که بر این رشته گذشت، اظهار داشت: اصولاً برنامه‌ریزی‌ها به‌شکل اقتضایی است؛ یعنی باید شرایط رشته و کشور را بسنجیم و در آن واحد تصمیم بگیریم. طبیعتاً برنامه‌ریزی‌ها در این شرایط، کوتاه‌مدت می‌شوند اما این که بگوئیم ما برنامه‌ریزی بلندمدت نکرده‌ایم هم درست نیست. امسال ۲ عامل خیلی مهم به ما اجازه نداد که به تمام اهداف‌مان برسیم؛ یکی شهادت آیت‌الله رئیسی و انتخابات فدراسیون و دیگری نیز بحث بسته شدن حساب‌های ما هم‌زمان با مسابقات دیویس‌کاپ به‌دلیل بدهی به شرکت توسعه و نگهداری با توجه به رئیس نداشتن فدراسیون در آن زمان و اداره با سرپرستی.

وی در ادامه بیان داشت: این شرایط و بحث وضعیت بغرنج منطقه که توسط رژیم غاصب صهیونیستی ایجاد شد، باعث شد تا ما نتوانیم از امتیاز میزبانی در رقابت‌های دیویس‌کاپ استفاده کنیم و خیلی از فدراسیون‌ها هم از این وضعیت متضرر شدند و موفق به برگزاری مسابقات بین‌المللی‌شان در ایران نشدند. ما نزدیک به ۶ ماه از سمت فدراسیون جهانی ساسپند شدیم اما الحمدلله با پی‌گیری‌هایی که صورت دادیم، توانستیم به شرایط عادی و مسابقات بین‌المللی برگردیم.

عزیزی در تشریح بیش‌تر این مسائل گفت: الان به شرایط پایدار برگشته‌ایم و مسابقات از اواخر فروردین در ایران در حال ران شدن است اما واقعیت این است که با نقطه استاپ مواجه شدیم و در حقیقت به آن اهداف و برنامه‌ریزی یک ساله که در ابتدای ۱۴۰۳ ترسیم کردیم، به این دلایل نرسیدیم. با این همه سعی کردیم با مدیریت و برنامه‌ریزی اقتضایی و قدم به قدم پیش برویم تا بتوانیم تصمیمات مناسب برای آن لحظه را بگیریم که در نهایت به شرایط عادی برگردیم.

وی درباره برنامه‌هایش برای سال جدید عنوان داشت: برنامه ریختیم و انتظار داریم که در عمده مسابقات بین‌المللی تقویم ۲۰۲۵ حاضر باشیم. البته ورودی مسابقات به‌شکل دلاری و یورویی است که این کار را برای تنیسورهای ما سخت می‌کند و شاید نفرات حرفه‌ای ما باشند که بتوانند به مسابقات بروند اما در ابعاد همگانی در واقع تارگتی نیست که بخواهیم به آن برسیم و به همین علت تصمیم گرفتیم ورودی مسابقات تنیس را با ارز نیمایی حساب بکنیم.

رئیس فدراسیون تنیس در رابطه با برگزاری مسابقات فیوچرز در تهران نیز اذعان داشت: دلار نیمایی حدود ۲۰ هزار تومان کم‌تر از ارز آزاد است که این خود کمکی برای تنیسورهای ماست. این‌ها مسائلی هستند که فشار را زیاد می‌کنند و باعث می‌شوند آدم به هدفی که داشته، نرسد اما الحمدلله مسابقات بین‌المللی فیوچرز را به ایران برگرداندیم که این رویداد شاخص در سال جدید به میزبانی تهران برگزار خواهد شد.

وی در مورد نیاز اصلی تنیس در سال ۱۴۰۳ تأکید داشت: محال است بگویم ما پول نیاز نداریم. همه فدراسیون‌ها برای توسعه ورزش قهرمانی خود به منابع مالی نیاز دارند. هر چه پول بیش‌تر، پیشرفت و برگزاری تورنمنت بیش‌تر. نیاز داریم وزارت ورزش و جوانان بازنگری و تسهیل ویژه‌ای برای بودجه فدراسیون‌ها انجام بدهد و البته که به‌نظرم وقت تجدیدنظر در اساس‌نامه فدراسیون‌ها فرا رسیده و لزومی ندارد که از دستگاه‌هایی مثل دانشگاه‌ها یا آموزش و پرورش در فدراسیون نماینده داشته باشیم که هیچ نقشی در طول سال بازی نمی‌کنند. باید به جای آن‌ها، فعالین اقتصادی را به ترکیب فدراسیون اضافه کنیم و دست فدراسیون را برای فعالیت اقتصادی و درآمدزایی باز کنیم.

عزیزی در این رابطه خاطرنشان ساخت: از کمیته ملی المپیک هم انتظار حمایت داریم. انتصاب مهدی علی‌نژاد به دبیرکلی کمیته به‌نظرم نعمتی است چون ایشان فرد متبحری در کارشان هستند اما امیدوارم شاخص‌های مالی فدراسیون‌ها را عام و بر مبنای مدال نبینند. برای مثال تنیس‌روی‌میز و اسکواش اصلاً مدالی نیستند و رنکینگ دارند اما اگر شاخص را مدالی بکنیم، آسیب به این‌هاست. یک یا ۲ میلیارد و این ارقام به این شکل نه؛ باید طوری بودجه تخصیص بدهند که فلان تعداد ورزشکار زن یا مرد برای اعزام‌شان هزینه شود.

وی در نهایت گفت: این که بگوئیم فلان قدر به شما پول می‌دهیم تا در دور بعد مسابقات حضور پیدا کنید و اگر نتوانستید آن وقت تغییر می‌دهیم بشود، نه این که یک میلیارد پول ۲ اعزام بدهیم و انتظار داشته باشیم. این پول ۲ یا ۳ هفته ما هم نیست؛ عمده بودجه وزارت‌خانه خرج مخارج عادی و یومیه فدراسیون می‌شود و من انتظار دارم در سال جدید با حضور سیدمناف هاشمی در معاونت مالی وزارت و مهدی علی‌نژاد در کمیته، فرصت‌های جدیدی ایجاد شود و چانه مالی فدراسیون افزایش چیدا کند.

خبرنگار: سعید آقایی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه