نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس:
برنامه هفتم توسعه فرصتی برای تحول اقتصادی است

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه هفتم توسعه فرصتی برای تحول اقتصادی کشور است، در صورتی که رشد پیشبینیشده محقق شود، میتوان امیدوار بود که کسب و کارها رونق بیشتری پیدا کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادرقلی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در خصوص تحقق رشد ۸ درصدی گفت: رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی، یکی از اهداف کلیدی برنامه هفتم توسعه است که مجلس شورای اسلامی آن را تصویب و ابلاغ کرده است.
وی تاکید کرد: بر اساس این برنامه، ۳۰ درصد از این رشد باید از مسیر بهرهوری حاصل شود، این مسئله اهمیت بالایی دارد، زیرا تحقق این رشد مستقیماً بر توسعه کسب و کارها، گسترش اقتصاد، بهبود معیشت مردم و استمرار تولید تأثیر میگذارد.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی بیان کرد: دولت موظف است ساز و کارهای لازم برای دستیابی به این هدف را فراهم کند، از جمله مهمترین اقدامات در این راستا، تأمین منابع و سرمایهگذاریهای مورد نیاز است که تأمین سرمایههای لازم برای پروژههای جدید و استمرار پروژههای قبلی، مستلزم مشارکت فعال مردم است زیرا در این زمینه، دولت باید هنر خود را در به کارگیری سرمایههای مردمی، چه در داخل و چه در خارج از کشور، نشان دهد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: یکی از ابزارهای کلیدی در تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد، ایجاد زیرساختهای مناسب برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی است، دولت باید اعتماد ایرانیان داخل و خارج از کشور را جلب کند تا بتواند از ظرفیت مالی آنان در مسیر توسعه استفاده کند، شفافیت در سیاستگذاری، تسهیل در قوانین اقتصادی و ارائه تضمینهای کافی برای سرمایهگذاری از جمله اقداماتی است که میتواند در این زمینه مؤثر باشد.
ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز نقش مهمی در نظارت بر اجرای شاخصهای برنامه هفتم توسعه دارند، رشد اقتصادی ۸ درصد بهعنوان یکی از شاخصهای کلیدی این برنامه، به طور مداوم پایش و ارزیابی خواهد شد.
وی در خصوص نظارت دقیق مجلس شورای اسلامی بر این موضوع اظهار کرد: مجلس دولت را ملزم میکند که برنامهریزی و عملکرد خود را به گونهای تنظیم کند که دستیابی به این هدف امکانپذیر شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه هفتم توسعه فرصتی برای تحول اقتصادی کشور است، در صورتی که رشد پیشبینیشده محقق شود، میتوان امیدوار بود که کسب و کارها رونق بیشتری پیدا کنند، اقتصاد کشور پویاتر شود و سفره مردم با گشایش بیشتری همراه باشد، زیرا تحقق این هدف مستلزم همدلی و همکاری همه نهادها، دولت و مردم است.
ارسال دیدگاه