اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی حملات تجاوزکارانه به یمن را محکوم کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی حملات تجاوزکارانه به یمن را محکوم کرد
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای ضمن محکومیت قاطع حملات به یمن، از تمامی دولت‌های مستقل، سازمان‌های بین‌المللی و وجدان‌های بیدار جهانی خواست که با اتخاذ مواضع شفاف و عملی، در برابر استمرار سیاست‌های توسعه‌ طلبانه و جنگ‌ افروزانه آمریکا و انگلیس ایستادگی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با صدور بیانیه‌ای حملات تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس به یمن را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: شروع مجدد حملات هوایی آمریکا و انگلیس به کشور و ملت یمن، در میانه ماه مبارک رمضان، بار دیگر ترس نظام سلطه از مقاومت سلحشورانه ملت یمن و چهره عریان استکبار را به نمایش گذاشت. این اقدام تجاوزکارانه، نه‌ تنها مصداق بارز نقض تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی یک کشور مستقل، بلکه نشانه‌ای آشکار از استمرار راهبرد مداخله‌جویانه‌ای است که بر بنیان‌های دکترین مهار تهاجمی استوار شده و هدف آن، تداوم بی‌ثبات‌سازی در غرب آسیا، تعمیق منطق هرج‌ و مرج هدایت‌ شده و مشروعیت‌ بخشی به اشغالگری و سلطه‌جویی در نظم نوین امنیتی منطقه است و نتیجه‌ای جز باز تولید پارادایم یک‌ جانبه‌گرایی تهاجمی و تحمیل نظم هژمونیک از طریق ابزارهای سخت‌افزاری ندارد.

هدف قرار دادن غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان یمنی، در چارچوب نظریه «نسبیت امنیتی» نشان می‌دهد که قدرت‌های غربی، در مسیر دستیابی به اهداف ژئوپلیتیکی خود، حاضر به نقض ابتدایی‌ترین موازین حقوق بشری هستند و مفهوم «امنیت انسانی» و «معیارهای دوگانه حقوق‌بشر» را صرفاً در چارچوب منافع راهبردی خود بازتعریف می‌کنند.

آنچه در یمن رخ داده، نه صرفاً یک تجاوز نظامی، بلکه بخشی از یک پویش گسترده‌تر برای کنترل زیرساخت‌های قدرت در منطقه و تحمیل نظم امنیتی موردنظر بلوک غرب است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن محکومیت قاطع این اقدام غیرقانونی و ضدانسانی، از تمامی دولت‌های مستقل، سازمان‌های بین‌المللی و وجدان‌های بیدار جهانی انتظار دارد که با اتخاذ مواضع شفاف و عملی، در برابر استمرار سیاست‌های توسعه‌ طلبانه و جنگ‌ افروزانه آمریکا و انگلیس ایستادگی کنند. بی‌تردید، مقاومت ملت‌های تحت ستم، به‌رغم تمامی فشارها، مسیر تاریخی خود را خواهد پیمود و معادلات قدرت در منطقه را دگرگون خواهد ساخت. آینده از آن جبهه مقاومت است. انشاالله.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه