logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدرسه آموزش از راه دور کوثر در دشت عباس ایلام راه اندازی شد

مدرسه آموزش از راه دور کوثر در دشت عباس ایلام راه اندازی شد
رییس اداره آموزش و پرورش موسیان از راه اندازی مدرسه آموزش از راه دور کوثر در دهستان دشت عباس خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از نسیم دهلران; سید علی موسوی رییس آموزش و پرورش موسیان اظهار کرد: آموزش از راه دور به عنوان یکی از روش های آموزشی چند سالی است که به نظام تعلیم و تربیت کشور ما نیز راه یافته تا بازماندگان از تحصیل را تحت پوشش قرار دهد.
وی با اشاره به فلسفه موضوع آموزش از راه دور، افزود: آموزش از راه دور، آموزشی غیرحضوری و نیمه حضوری براساس برنامه های مصوب وزارت آموزش و پرورش برای آموزش تمام یا بخشی از موضوعات درسی دوره متوسطه اول (راهنمایی سابق) و متوسطه دوم با تاکید بر فراگیری دروس از طریق دیداری، شنیداری و کاهش حضور در کلاس درس تعریف می شود این تعریف مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است که در ششم آذرماه سال 75 مصوب شده است.
موسوی گفت: رسالت آموزش از راه دور به عنوان یک نظام مکمل است که به عنوان یک فرصت دوم آموزشی برای بازماندگان از تحصیل. طبق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش بازماندگان از تحصیل به دو گروه تعریف می شوند.
وی ادامه داد: یک سری دانش آموزان لازم التعلیمی که شرایط آموزش حضوری را دارند اما امکان و شرایط دسترسی به آموزش حضوری را ندارند مثل دانش آموزان در روستاهایی که بعد مسافت زیاد است و دوره متوسطه اول و دوم را در آن مناطق نداریم.
رییس اداره آموزش و پرورش موسیان عنوان نمود: محدوده فعالیت آموزش از راه دور در شرایط فعلی دوره متوسطه اول و دوم است و شامل دوره ابتدایی نمی شود. دانش آموزانی که فرصت حضور در مدرسه را از دست می دهند به این افراد بزرگسال می گوییم به این معنا که شرایط سنی روزانه را بنا به هر دلیل از دست داده اند و اکنون قصد دارند از این ظرفیت استفاده کنند. آموزش از راه دور وظیفه دارد این گروه از دانش آموزان را پوشش دهد.
وی ابراز کرد: در راستای فراهم نمودن و تسهیل شرایط کسب علم و سواد آموزی و به منظور افزایش پوشش تحصیلی دانش آموزان دختر مقطع متوسطه اول و متوسطه دوم (راهنمایی و دبیرستان) آموزشگاه از راه دور کوثر در مرکز دهستان دشت عباس راه اندازی گردید.
موسوی ادامه داد: در راستای شعار سال یعنی اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، مصداق واقعی عزم ملی مبنی بر کاهش آمار افراد بی سواد و جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان دختر در منطقه دشت عباس صورت گرفته است.
وی با بیان این که مکان این آموزشگاه در فضای دبستان انقلاب دشت عباس(جنب پمپ بنزین دشت عباس)قرار دارد، اظهار کرد: علاقمندان می توانند از هم اکنون جهت ثبت نام به این آموزشگاه مراجعه کنند و از نعمت داشتن سواد برخوردار شوند.
رییس آموزش و پرورش موسیان خاطرنشان کرد: تقویم تحصیلی این آموزشگاه مانند مدارس عادی می باشد که با کمترین تشریفات اداری زمینه ادامه تحصیل دانش آموزان بازمانده از تحصیل را فراهم می کند.
موسوی گفت: معصومه کریمی که از فرهنگیان شهرستان دهلران است موسس این آموزشگاه از راه دور می باشد که مجوز آن از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان ایلام صادر گردیده است.
انتهای پیام/ش

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم دهلران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه