logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

صحبتهای مدیرعامل مس درباره سال 1403؛

مومنی: در پرداخت معوقه بازیکنان موفق عمل کردیم/ سال آینده تیم های قدرتمندی برای مس می سازیم

مومنی: در پرداخت معوقه بازیکنان موفق عمل کردیم/ سال آینده تیم های قدرتمندی برای مس می سازیم
مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان گفت: سال آینده تیم های قدرتمندی برای مس می سازیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مومنی مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان با اشاره به سال 1403 اظهار داشت: زمانی که باشگاه مس را تحویل گرفتم با مشکلات زیادی دست پنجه نرم کردیم تا توانستیم بالاخره به ثبات اولیه برسیم و بتوانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم.

وی ادامه داد: مهم ترین موضوع در بهبود شرایط یک تیم همدلی است که خوشبختانه امروز همدلی بسیار خوبی بین مدیران کارخانه، اعضای هیات مدیره، مدیریت باشگاه، کادرفنی و بازیکنان تیم ها وجود دارد و توانستیم برای نخستین طی سال های گذشته مطالبات بازیکنان تا حد مطلوبی پرداخت کنیم.

مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان گفت: با تلاش شبانه روزی همکارانم تا پایان سال 1403 در کنار پرداخت بسیاری از بدهی ها که ارتباطی به دوران ما نداشت تیم فوتبال ما 55 درصد از قرارداد خود را دریافت کرده اند که این اتفاق بسیار بزرگی بوده است.

وی تصریح کرد: سایر رشته های ما تا این لحظه بالای 60 درصد دریافتی داشتند که البته این در حالی است که به طور مثال تیم فوتبال بانوان تا پیش از حضور من هیج دریافتی نداشت اما امروز موفق شدیم 40 درصد از قرارداد آنها را پرداخت کنیم. خوشبختانه توانستیم عملکرد قابل قبولی از خود به جا بگذاریم.

مومنی اظهار داشت: همانطور که گفتم با مشکلات زیادی رو به رو بودیم که توانستیم یکی پس از دیگری آنها را حل کنیم و امیدوارم در سال 1404 ضمن رسیدن به اهداف خود بتوانیم برای سال آینده تیم های قدرتمندی را راهی لیگ های پیش رو کنیم.

وی تاکید کرد: مس رفسنجان از نظر ریشه و امکانات یکی از باشگاه پر افتخار کشور است و ما به عنوان مدیران این باشگاه باید با جذب بازیکنان و مربیان موفق از نام این باشگاه دفاع کنیم و باعث خوشحالی هواداران شویم.

مدیرعامل باشگاه مس با اشاره به اهمیت حضور هواداران در ورزشگاه، گفت: بی تردید برای ما هیچ چیز مهم تر از موفقیت این باشگاه وجود ندارد و در همین راستا ضمن عذرخواهی از هواداران متین و فهیم تیم مان به آنها قول خواهیم داد در پایان لیگ امسال آنها را خوشحال و تیم بسیار آماده ایی را برای فصل آینده راهی مسابقات کنیم.

مومنی خاطرنشان کرد: هواداران مالکان اصلی باشگاه مس هستند و قطعا در سال جدید با حضور آنها در ورزشگاه ما هم با یار دوازدهم به مصاف حریفان خود خواهیم رفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه