اخبار داغ
  1. هرگونه تهدید را با تمام قوا پاسخ خواهیم داد
  2. مذاکره مستقیم با تهدیدکنندگان بی‌معناست/ در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود قاطع و جدی هستیم
  3. کلید حل مشکلات معیشتی سرمایه گذاری در کارهای مولد است
  4. قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت از مرزها/ هشدار مجلس برای جلوگیری از قاچاق سازمان یافته
  5. بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ به کدام مسیر خواهد رفت؟
  6. انتشار خبر دروغ درباره سفر عضو سابق کابینه به نفع چه کسانی بود؟/ هزینه تراشی برای دولت و شخص رئیس جمهور!
  7. «قول مردونه»؛ سفری نوستالژیک به دهه شصت یا تکرار کلیشه‌ها؟
  8. انقلاب ربات‌های جراح؛ نبرد انسان و ماشین بر سر تیغ نجات!
  9. شهداب در اندیشه طلسم شکنی و عطایی به‌فکر پوکر؛ آغاز ماراتن طلایی والیبال
  10. دولت برنامه‌های ویژه‌ای برای رفع مشکلات معیشتی مردم دارد/ ایران خواهان گفت‌وگو از موضع برابر است
  11. خبر شهادت نیروهای ایرانی در یمن صحت ندارد
  12. رئیس‌جمهور با هیچ‌کس پیمان برادری نبسته است
  13. برکناری معاون پارلمانی دولت پس از تایید خبر سفر به قطب جنوب
  14. رکوردشکنی گیشه در نوروز ۱۴۰۴؛ تحول در سینمای ایران یا تکرار چالش‌های گذشته؟
  15. پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴/ رکود و ناکامی دولت در تحقق وعده مسکن در سال 1403
  16. دولت به وعده‌های معیشتی عمل نکرد/ برخی مدیران به‌صورت موشکی به پست‌های بالا پرتاب می‌شوند
  17. دولت را ملزم خواهیم کرد که قانون برنامه هفتم را عملیاتی کند
  18. همه تبعات یک تصمیم اشتباه؛ شمشیربازی به‌دنبال بازگشت آب رفته به جوی!
  19. انتقالی بزرگ با نتیجه‌ای ناموفق؛ در انتظار فصل تو، تمام فصل‌ها گذشت!
  20. مسیر ایران‌دوستی با هادی چوپان؛ گرگ‌ها بالاتر از همه می‌ایستند!

احضار سفیر آلمان و کاردار انگلیس به وزارت امور خارجه

احضار سفیر آلمان و کاردار انگلیس به وزارت امور خارجه
سفیر آلمان و کاردار انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به دنبال اقدامات و رویکرد ضدایرانی کشورهای انگلیس و آلمان در شورای حقوق بشر و ارائه پیش نویس قطعنامه‌ای از سوی این دو کشور برای تمدید ماموریت هیات به اصطلاح حقیقت یاب، سفیر آلمان و کاردار انگلیس در تهران از سوی خانم «فروزنده ودیعتی» مدیرکل زنان و حقوق بشر وزارت امور خارجه به وزارت امور خارجه احضار شدند.

 

مدیرکل زنان و حقوق بشر وزارت امور خارجه، مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران را نسبت به رویکرد غیرمسئولانه و تحریک‌آمیز این دو کشور به ایشان ابلاغ کرد.

 

 ودیعتی در دیدار با سفیر آلمان با اشاره به سابقه ارسال سلاح‌های شیمیایی توسط آلمان به رژیم صدام در خلال جنگ تحمیلی برای استفاده علیه مردم ایران، استفاده ابزاری از شورای حقوق بشر و سوء استفاده از حقوق بشر به منظور اعمال فشار بر مردم ایران را محکوم کرد.

 

وی همچنین در جلسه احضار کاردار انگلیس در تهران که در روز چهارشنبه و همزمان با روز ملی شدن صنعت نفت ایران صورت پذیرفت، با اشاره به تاریخچه طولانی سیاست‌های مداخله‌جویانه دولت انگلیس در امور داخلی ایران و رویکردهای ضدایرانی این کشور در شورای حقوق بشر، این اقدامات را غیرسازنده توصیف و تاکید کرد این رویکرد موجب بی‌اعتباری نهادهای حقوق بشری وابسته به سازمان ملل و از بین بردن اعتماد کشورها به این نهادها می‌شود.

 

مدیر کل زنان و حقوق بشر وزارت امور خارجه با اشاره به حمایت کشورهای آلمان و انگلیس از جنایات جنگی و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و همچنین همراهی این دو کشور با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه مردم ایران، تاکید کرد این کشورها در جایگاهی نیستند که ادعای دفاع از حقوق بشر را مطرح کنند.

 

وی همچنین با اشاره به اظهارات وزیر خارجه انگلیس در پارلمان این کشور، به سوابق متعدد نقض تعهد از سوی کشورهای اروپایی از جمله در برجام و همراهی با سیاست فشار حداکثری و تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه مردم ایران اشاره کرد و به طرف انگلیسی یادآور شد که برنامه هسته‌ای ایران همواره صلح آمیز بوده و تحت نظارت دقیق و بی‌سابقه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد و تکرار اتهام‌زنی های بی‌پایه مبتنی بر اهداف سیاسی واقعیتها را تغییر نمی‌دهد.

 

سفیر آلمان و کاردار انگلیس اظهار داشتند که مراتب را به پایتخت‌های خود منعکس خواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه