logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نمایش رادیویی یک ایرانی در سرزمین ترامپ از ترامپ نمی گوید!

نمایش رادیویی یک ایرانی در سرزمین ترامپ از ترامپ نمی گوید!
شبکه رادیویی نمایش در ایام نوروز نمایش «یک ایرانی در سرزمین ترامپ» را به تهیه‌کنندگی ژاله محمدعلی و کارگردانی امیر زنده‌دلان پخش می‌‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از معاونت صدا، ژاله محمدعلی، تهیه‌کننده نمایش رادیویی «یک ایرانی در سرزمین ترامپ» گفت : نمایش «یک ایرانی در سرزمین ترامپ» ارتباطی با ریس جمهور فعلی آمریکا و حواشی مربوط به این شخصیت ندارد و مخاطبان در این اثر ۱۰ قسمتی با داستانی متفاوت روبرو می‌شوند.
وی افزود: درون مایه این کار با هدف سرگرمی مخاطبان در ایام نوروز تهیه شده است که می‌تواند لحظات مفرحی را ایجاد کند. موضوع این داستان پیرامون یک سوپر استار ۵۰ ساله سینما شکل می‌گیرد  که در  دوسال اخیر به شدت کم کار شده است و از سویی وی با خانواده‌اش مشکلات روحی و عاطفی زیادی پیدا کرده است. به همین خاطر مدیر برنامه‌های این بازیگر سینما در روز تولد دخترش به او پیشنهاد جالبی  می‌دهد که بر اساس آن و برای جشن تولد یکی از طرفدارانش به آمریکا برود و مبلغ ۱۰ میلیون دلار دریافت کند، ولی او این کار را در شان خود نمی‌داند و داستان با ماجراهای گوناگون ادامه پیدا می‌کند.
این تهیه‌کننده با اشاره به روند تولید این نمایش ادامه داد: به خاطر ساختار و محتوای شاد و مفرح این اثر همه اقشار جامعه که علاقه‌مند به این سبک از آثار هنری هستند، می‌توانند شنونده داستان آن باشند.
وی در خصوص عوامل تولید نمایش «یک ایرانی در سرزمین ترامپ» بیان کرد:  بازیگر نقش اصلی این سریال مجید حمزه و نقش مقابل او مهدی نمینی مقدم است. همچنین از دیگر بازیگران این کار شمسی صادقی، سیما خوش چشم، نازنین مهیمنی، سعید سلطانی و محمد آقامحمدی هستند. کارگردان این نمایش  امیر زنده دلان،افکتور محمدرضا قبادی‎فر، صدابردار مجید آیینه و گوینده بهناز بستان‌دوست است. 
نمایش رادیویی «یک ایرانی در سرزمین ترامپ» از پنجم فروردین پخش می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند در ساعت30 دقیقه بامداد از رادیو نمایش شنونده این نمایش باشند. همچنین تکرار آن نیز ساعت 12:30 همان روز به سمع مخاطبان می رسد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه