logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بررسی لایحه مسکن کارکنان شهرداری تهران در صحن شورا؛ به زودی

بررسی لایحه مسکن کارکنان شهرداری تهران در صحن شورا؛ به زودی
معاون شهردار تهران از پرداخت حقوق فروردین‌ماه با اعمال افزایش‌های قانونی (برای سومین سال پیاپی) و ارسال لایحه مسکن کارکنان به شورای اسلامی شهر تهران در اواخر اسفند سال گذشته خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید باقری ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات رمضانیه اعضای خانواده بزرگ شهرداری تهران، گفت: نخستین خبر خوب برای همکاران عزیز در سال جدید، پرداخت حقوق فروردین‌ماه با اعمال افزایش‌های مصوب قانونی است. 

وی با بیان این‌که در بسیاری از دستگاه‌ها احکام حقوقی کارکنان در فروردین‌ماه صادر نمی‌شود، افزود: همان‌گونه که همکاران آگاهند در این دوره مدیریت شهری، حسب دغدغه و تکریم همکاران، دوسال پیاپی احکام حقوقی کارکنان با اعمال افزایش‌های قانونی در فروردین ماه صادر شده و امسال برای سومین سال پیاپی، با همت همکارانمان در واحدهای مربوطه و مساعدت ویژه معاونت محترم مالی و اقتصاد شهری، احکام جدید همکاران در فروردین ماه صادر و حقوق فروردین‌ماه با اعمال افزایش‌های قانونی پرداخت خواهد شد. 

باقری ادامه داد: دومین خبر خوب در سال جدید، مربوط به لایحه مسکن کارکنان است که اواخر اسفندماه ۱۴۰۳ با امضای شهردار تهران به شورای شهر ارسال شد و در حال حاضر در کمیسیون‌های شورا در دست بررسی است. 

معاون شهردار تهران ابراز امیدواری کرد که با همدلی و وحدت نظری که بین  شورا و شهرداری در خصوص مسکن کارکنان وجود دارد، این لایحه به زودی در صحن شورا مطرح و مصوب و مراحل اخذ مجوزهای قانونی برای اجرای طرح خانه‌دار شدن همکاران آغاز شود. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه