logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اعلام شد

جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اعلام شد
رئیس ستاد برگزاری نماز جمعه تهران گفت: ساعت ۶:۳۰ شروع برنامه‌های جایگاه اصلی برنامه خواهد بود و رأس ساعت ۸ نیز نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب اقامه خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی نوری رئیس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر تهران در نشست خبری نماز عید فطر با اشاره به اقامه نماز به امامت رهبر انقلاب گفت: درب‌های مصلی از ۴ صبح برای حضور نمازگزاران بازگشایی خواهد شد. تدارک حضور به طوری رقم خورده که خانواده‌ها بتوانند از هر چهار سوی مصلی برای شرکت در نماز در مصلی حاضر شوند.

وی افزود: متروی تهران از ۴ صبح در خطوط اصلی برای انتقال نمازگزاران شروع به کار خواهند کرد. از ایستگاه شهید مفتح و شهید همت وسیله برای انتقال مردم به مصلی درنظر گرفته شده است. اتوبوسرانی و تاکسیرانی تهران نیز از ۴ صبح از مبادی مشخص شده فعالیت خواهند کرد.

رئیس ستاد برگزاری نماز عید فطر تهران گفت: ساعت ۶:۳۰ شروع برنامه‌های جایگاه اصلی برنامه خواهد بود و رأس ساعت ۸ نیز نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب اقامه خواهد شد.

وی با اعلام شعار برگزاری عید فطر با عنوان «عید بندگی و همبستگی» خاطرنشان کرد: جشن روزه اولی‌ها در حیاط اصلی مصلی برگزار خواهد شد و موکل‌های فرهنگی در بیرون و داخل مصلی فعالیت خواهند کرد.

حجت الاسلام نوری تاکید کرد: نمازگزاران به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که قبل از ساعت ۷ صبح در مصلی مستقر شده باشند. بعد از ساعت ۷ صبح به جهت گستردگی حضور جمعیت، شاهد محدودیت‌های ترافیکی خواهیم بود و بعد از ساعت ۷:۳۰ صبح دسترسی و اتصال به صفوف از ضلع جنوبی مصلی امکان‌پذیر نخواهد بود و نمازگزاران بعد از این ساعت باید از ضلع شرقی یا شمالی وارد مصلی شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه