اخبار داغ

تا حالا اسم هلو کباب رو شنیدی؟ این غذای اصیل کرمانشاه رو حتما درست کن!

 تا حالا اسم هلو کباب رو شنیدی؟ این غذای اصیل کرمانشاه رو حتما درست کن!
هلو کباب غذای که ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هلو کباب غذای که ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .

مواد لازم 

 گوشت بدون چربی                                           ۴۰۰ گرم
 لپه                                                                     ۱ پیمانه
 سیب زمینی نیم پز                                            ۲ عدد
 تخم مرغ                                                           ۲ عدد
 نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین                      به میزان لازم
روغن     برای سرخ کردن
 گردو و کشمش و پیاز سرخ شده     برای داخل هلو کباب به میزان لازم
 آبلیمو                                                                 ۱ لیوان
 شکر                                                                   ۵ /۰ لیوان
آب                                                                     ۱ لیوان

طرز تهیه هلو کباب

مرحله اول

برای تهیه هلو کباب کرمانشاهی ابتدا باید سس کوفته را درست کنیم، برای این منظور پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا پیازها به طور کامل کاراملی شوند.
مرحله دوم

در این مرحله مقداری دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
مرحله سوم

در این مرحله آلو بخارا را به قابلمه اضافه می کنیم و در حد دو دقیقه تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه ۲ پیمانه آب، شکر و آب لیمو ترش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس غلیظ شود.
مرحله چهارم

در این مرحله به سراغ اماده کردن کوفته ها می رویم، برای این منظور لپه ها را که از قبل به خوبی خیسانده ایم به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لپه نیم پز شود.
مرحله پنجم

در ادامه لپه نیمپز شده را به همراه سیب زمینی، گوشت و پیاز چرخ می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کنند.
مرحله ششم

حالا از مایه کوفته به اندازه یک هلو بر می داریم و با دست انرا شکل می دهیم، سپس یک مغز گردو وسط ان قرار می دهیم و کوفته را به صورت گرد جمع می کنیم. به همین ترتیب تمام مایه کوفته را شکل می دهیم و کنار می گذاریم.
مرحله هفتم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم، سپس کوفته ها را داخل تابه می چینیم و به طور کامل سرخ می کنیم. پس از اینکه سرخ کردن کوفته ها به پایان رسید، آنها را به آرامی داخل سس می چینیم.
مرحله هشتم

کوفته ها باید به مدت یک ساعت در سس بمانند تا کاملا مغز پخت شوند، فقط توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید کاملا ملایم باشد تا کوفته ها باز نشوند. در پایان کوفته ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه سس سرو می کنیم.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه