اخبار داغ

چرا چای هواپیما بدترین چای دنیا است؟

چرا چای هواپیما بدترین چای دنیا است؟
بدترین فنجان چایی که می‌توانید بخورید در هواپیما است.چراکه فشار هوا کم و هوای خشک کابین می‌تواند منجر به کاهش حساسیت به طعم و بو در ارتفاع شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محققان می گویند؛ بدترین فنجان چایی که می‌توانید بخورید در هواپیما است چراکه ترکیبی از عوامل از جمله فشار هوا کم و هوای خشک کابین می‌تواند منجر به کاهش حساسیت به طعم و بو در ارتفاع شود.

اگر فنجان چای شما سرد شود، آن را در مایکروویو قرار می‌دهید تا دوباره گرم شود؟ نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد گرم کردن دوباره چای در مایکروویو می‌تواند به حفظ محیط زیست کمک کند اما برخی دیگر ادعا می‌کنند که بر طعم و مزه تأثیر گذاشته و باعث توزیع ناهموار گرما در سراسر آن می‌شود.

مارک میودونیک، استاد UCL در لندن در این باره گفت که دلیل اصلی برای گرم نکردن مجدد چای این است که طعم خیلی خوبی نخواهد داشت و طعم چای در مایکروویو وحشتناک است.

پروفسور میودونیک گفت: فلاونوئیدها - ترکیبات طبیعی که در چای به وفور یافت می‌شوند - همان چیزی هستند که طعم متمایزی را هنگام دم کردن به نوشیدنی می‌دهند اما اینها بسیار فرار هستند، یعنی به راحتی تبخیر می‌شوند.

 او گفت: آنها فقط ناپدید می‌شوند، بنابراین اگر چای خود را بلافاصله پس از تهیه ننوشید، تعداد زیادی از آنها باقی نمی‌مانند. و اگر چای خود را دوباره گرم کنید، صفر می‌شوند. 

وی گفت که قهوه می تواند «تحمل زیادی» داشته باشد، همچنین حاوی مقدار زیادی فلاونوئید است.

بنابراین، کسی که واقعاً طعم قهوه را دوست دارد - یک طرفدار - باید از گرم کردن مجدد فنجان خود اجتناب کند، زیرا طعم قهوه را نیز از دست می دهد.

به گفته پروفسور میودونیک، بدترین فنجان چایی که می توانید بخورید در هواپیما است. 

 در آنجا، ترکیبی از عوامل از جمله فشار هوای کم و هوای خشک کابین می‌تواند منجر به کاهش حساسیت به طعم و بوی در ارتفاع شود.بنابراین وقتی از شما می‌پرسند در هواپیما چای یا قهوه می‌خواهید، هرگز نگویید چای.

وی تاکید کرد از خوردن چای اداری نیز صرف نظر کنید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه