logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

در جست‌وجوی اولین بُرد؛

تقابل مهم نوجوانان ایران با یک تیم قهرمان؛ دومین گام از صعود را بردار

تقابل مهم نوجوانان ایران با یک تیم قهرمان؛ دومین گام از صعود را بردار
تیم ملی فوتبال نوجوانان کشورمان در دومین بازی گروهی جام ملت‌های زیر ۱۷ سال فوتبال آسیا به مصاف تیم عمان خواهد رفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ تیم ملی فوتبال نوجوانان کشورمان که اولین گام خود در مرحله گروهی رقابت‌های جام ملت‌های زیر ۱۷ سال آسیا در عربستان‌سعودی را به کسب یک تساوی ارزش‌مند و مهم مقابل تیم سرسخت و چغر کره‌شمالی پشت سر گذاشت، امشب در دومین گام برای تحقق یک صعود به‌یادماندنی و نزدیک‌تر شدن به رؤیای جهانی خود، به مصاف تیم نوجوانان عمان که خود قهرمان ۲ دوره از جام ملت‌هاست، خواهد رفت.

تساوی بااهمیت شاگردان عباس چمنیان در اولین بازی با گربه‌سیاه همیشه پرحاشیه، بارقۀ امید برای صعود یوزهای نوجوان ایرانی به جام جهانی را بیش از پیش در دل‌ها زنده کرد. ایران در تقابل با تیمی که چندی پیش متحمل شکستی سنگین مقابلش شده بود، با تسلط خوبی بازی کرد و از این تیم امتیاز هم گرفت. همین تساوی نشان می‌دهد که نوجوانان ایران برای از دست دادن امتیازات مهم به عربستان نرفته‌اند و برای رزرو بلیت پرواز به قطر، بی‌تابی می‌کنند.

عمان دومین رقیب ملی‌پوشان نوجوان کشورمان در راه صعود است؛ رقیبی که اگر چه بازی اول خود به تاجیکستان را با نتیجه ۲ بر یک شکست خورده اما سابقه ۲ دوره قهرمانی این تیم در آسیا نشان می‌دهد که نباید رقیب را تحت هیچ شرایطی دست کم گرفت. عباس چمنیان و پسرانش بهتر از هر کسی می‌دانند که بازی دوم، حلقه وصل زنجیر تیم ملی به تحقق صعود است و با یک پیروزی مقابل این تیم ناشناخته می‌توان به صعود از گروه با شرایطی بهتر و آسوده‌تر هم فکر کرد.

پیام تصویری ملی‌پوشان فوتبال ایران اعم از مهدی طارمی، علی‌رضا جهان‌بخش، علی‌رضا بیرانوند و ... هم بیان‌گر همین موضوع است که ستاره‌های بین‌المللی کنونی فوتبال ایران هم به اهمیت صعود یوزهای نوجوان به جام جهانی واقف هستند و چشم به ساق‌های پسران ایرانی دوخته‌اند تا نسلی همانند خودشان را در بین نوجوانان جست‌وجو کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه