logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

درخواست قالیباف از دولت برای ارائه لایحه مربوط به توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه

درخواست قالیباف از دولت برای ارائه لایحه مربوط به توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار یکی از نمایندگان مجلس درباره عدم اطلاع نمایندگان از مفاد توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه، از دولت خواست تا لایحه مربوطه را هرچه زودتر به مجلس ارائه دهد تا در خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا صباغیان نماینده مردم مهریز، بافق، بهاباد، ابرکوه و خاتم در مجلس شورای اسلامی در جلسه چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ صحن مجلس طی اخطاری با استناد به اصل ۷۷ قانون اساسی با اشاره به توافقنامه جامع راهبردی ایران و روسیه گفت: الان ما قراردادی با روسیه به امضا رسانده‌ایم و دیروز اعلام شد که این قرارداد در مجلس دومای روسیه به تصویب رسیده است اما ما به عنوان نماینده مجلس هنوز از این قرارداد خبر نداریم؛ این در حالیست که بر اساس اصل ۷۷ این قرارداد پس از امضا باید به صحن مجلس بیاید تا بررسی شود.

وی با تاکید بر این‌که «ما باید ببینیم که مفاد این قرارداد چیست»، عنوان کرد: علت تصویب اصل ۷۷ برمی‌گردد به اینکه در زمان قاجار، پهلوی و گذشتگان قراردادهایی به امضا رسیده است که بعدها موجب زیان کشور شده است. کسانی که قانون اساسی را نوشتند طی اصل ۷۷ تاکید کرده‌اند که نمایندگان مجلس که منتخبان مردم هستند باید حتماً درباره هرگونه قرارداد خارجی نظر بدهند ولی متاسفانه قرارداد مربوط به روسیه تاکنون به مجلس نیامده است.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار صباغیان گفت: همانطور که مطرح شد بر اساس اصل ۷۷ باید همه مقاوله نامه‌ها، قراردادها و معاهده‌های بین‌المللی به صحن مجلس بیایند اما درباره برنامه ۲۵ ساله با روسیه هنوز لایحه مربوطه به مجلس نیامده است؛ خواهش من این است که دولت زودتر این لایحه را ارسال کند که ما هم خارج از نوبت حتماً رسیدگی کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه