logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران اعلام کرد:

رشد ۲۱ درصدی تجارت غیرنفتی ایران با ۱۵ کشور همسایه/ افزایش چشمگیر تجارت ایران با عربستان در سال ۱۴۰۳

رشد ۲۱ درصدی تجارت غیرنفتی ایران با ۱۵ کشور همسایه/ افزایش چشمگیر تجارت ایران با عربستان در سال ۱۴۰۳
تجارت غیرنفتی ایران با ۱۵ کشور همسایه در سال ۱۴۰۳ با رشد ۲۱ درصدی به رقم ۷۴ میلیارد و ۳۱۷ میلیون دلار رسید که در میان کشورهای همسایه عربستان سعودی بیشترین رشد را به خود اختصاص داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر افزود: میزان وزنی تجارت غیرنفتی ایران با ۱۵ کشور همسایه در سال ۱۴۰۳ به میزان ۱۱۲ میلیون و ۸۱۳ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

عسگری گفت: بیشترین میزان تجارت غیرنفتی ایران با کشورهای همسایه در سال ۱۴۰۳ با امارات متحده عربی به میزان ۲۹ میلیارد و ۱۸۳ میلیون دلار، ترکیه ۱۹ میلیارد و ۳۶۳ میلیون دلار، عراق ۱۲ میلیارد و ۵۰۸ میلیون دلار، پاکستان ۳ میلیارد و ۱۲۹ میلیون دلار و افغانستان ۲ میلیارد و ۴۷۹ میلیون دلار بوده است.

رئیس کل گمرک ایران در خصوص بیشترین میزان رشد تجارت غیرنفتی ایران به لحاظ ارزشی در بین ۱۵ کشور همسایه اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ تجارت غیرنفتی ایران و عربستان سعودی با ۶۴۸۳ درصد، ترکیه با ۶۳ درصد، قطر ۴۶ درصد و افغانستان با ۲۸ درصد رشد به لحاظ ارزش نسبت به سال ۱۴۰۲ به ترتیب از بیشترین افزایش در بین کشورهای همسایه برخوردار بودند.

وی افزود: تجارت ایران با عربستان سعودی در سال ۱۴۰۳ به میزان ۶۱ هزار تن و به ارزش ۲۵ میلیون دلار بود.

عسگری گفت: از مجموع تجارت غیرنفتی ایران با ۱۵ کشور همسایه، ۸۹ میلیون و ۳۸۴ هزار تن به ارزش ۳۶ میلیارد و ۱۲ میلیون دلار به صادرات و ۲۳ میلیون و ۴۲۹ هزار تن به ارزش ۳۸ میلیارد و ۳۰۵ میلیون دلار به واردات از این ۱۵ کشور اختصاص یافت.

به گفته وی، صادرات غیرنفتی ایران در ۱۴۰۳ به ۱۵ کشور همسایه به لحاظ وزن ۲۲ درصد و از نظر ارزش ۲۶ درصد افزایش داشته است این در حالی است که واردات از این ۱۵ کشور در این مدت از حیث وزن بدون تغییر و از لحاظ ارزش ۱۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه