logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

شروع خوبی در بازی نداشتیم؛

گل‌محمدی: مقابل استقلال شجاعانه بازی کردیم و مزدمان را هم گرفتیم

گل‌محمدی: مقابل استقلال شجاعانه بازی کردیم و مزدمان را هم گرفتیم
سرمربی تیم فولادخوزستان گفت: شجاعانه بازی کردیم و مقابل استقلال پیروز شدیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ یحیی گل‌محمدی بعد از برتری یک بر صفر تیمش مقابل استقلال اظهار داشت: در ابتدای بازی جو ورزشگاه یک مقدار تأثیر منفی روی بازی ما گذاشته بود و شروع خوبی نداشتیم، اما بازی هر چه جلو می‌رفت عملکرد بچه‌های ما بهتر می‌شد، شجاعانه‌تر بازی می‌کردند و راحت‌تر توپ را به جریان می‌انداختند. این اعتمادبه‌نفس خوب که رفته رفته به تیم تزریق شد باعث شد مسابقه را مدیریت و موقعیت‌های خوبی برای گلزنی خلق کنیم و در همین شرایط توانستیم به گل برسیم.

وی در ادامه افزود: به بازیکنانم بابت بازی شجاعانه‌شان تبریک می‌گویم. در هر صورت بازی با استقلال در آزادی سخت بود و این برد را باید به هواداران فولاد به ویژه آنهایی که به ورزشگاه آمده بودند، تقدیم کنیم. از مجموعه فولاد هم بابت حمایت‌هایی که از تیم دارند و همینطور این آرامشی که در تیم به وجود آمده است، تشکر می‌کنم. ما بازی‌های سخت دیگری داریم و باید خودمان را برای دیدارهای آینده آماده کنیم تا این روند را ادامه دهیم.

«ابتدا قرار بود گوستاوو بلانکو پنالتی بزند، آیا اتفاق خاصی افتاد که پنالتی‌زن تیم تغییر کرد؟»، گل‌محمدی در پاسخ به این سؤال گفت: ابتدا قرار بود موسی (کولیبالی) پنالتی را بزند. او پنالتی‌زن اول ماست، ولی گفت «شرایط پنالتی زدن را ندارم». پنالتی‌زن دوم‌مان هم پوریا (سرآبادانی) بود. از ابتدا قرار نبود که بلانکو پنالتی بزند.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در پاسخ به این پرسش که «شما سابقه بازی کردن و مربیگری مقابل استقلال را داشته‌اید. آیا تا به حال این تیم را اینقدر ضعیف و بی‌انگیزه دیده بودید؟»، تصریح کرد: درباره تیم‌های دیگر نباید نظر بدهم، فکر نمی‌کنم اینجا جای صحبت درباره این موضوع باشد و لطف کنید درباره بازی سؤال کنید.

گل‌محمدی راجع به مربیگری بوژوویچ در استقلال نیز اظهار داشت: هر مربی بسته به تیمی که دارد و توقع و انتظاری که از تیم می‌رود، تاکتیک و بحث‌های فنی‌اش را جلو می‌برد. بوژوویچ نه تنها در ایران، بلکه در جاهای دیگر هم نشان داده که مربی بزرگی است. کار کردن در تیم‌هایی مثل استقلال واقعاً سخت است، ضمن اینکه هر مربی احتیاج به زمان دارد تا شناخت بیشتری از تیمش پیدا کند و در ادامه نتیجه کارش مشخص می‌شود. من برای استقلال و بوژوویچ آرزوی موفقیت دارم و به نظرم او مربی خوب و کارنامه‌داری در فوتبال ایران است.

وی همچنین در مورد عملکرد گوستاوو بلانکو  در بازی مقابل استقلال خاطرنشان کرد: ایجاد موقعیت در هر تیمی مهم است. شما وقتی با هر مهاجمی چه بازیکن سرعتی و چه یک بازیکن سرزن بازی می‌کنید، باید این بازیکنان را تغذیه کنید. به نظر من بلانکو  در بدنه بازی خوب بود و حفظ توپ فردی‌اش خیلی به تیم کمک کرد. درست است که در شوتزنی و تأثیرش در کار حمله خیلی موفق نبود، ولی در حفظ توپ بسیار به ما کمک کرد.

سرمربی تیم فوتبال فولاد در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه برنامه‌اش در این تیم برای فصل آینده چیست، یادآور شد: هر قهرمانی که می‌خواهد به دست بیاید، به این احتیاج دارد که برنامه‌ریزی خوبی صورت بگیرد و هدف مشخص باشد. برای رسیدن به این هدف همه اجزای تیم باید براساس یک برنامه‌ریزی خوب و دقیق حرکت کنند. خودم بارها درباره این مسائل صحبت کردم و هدف‌مان همیشه این بود که به قهرمانی برسیم، ولی فکر می‌کنم پایه‌های این قهرمانی و شروع آن باید پله پله و با یک برنامه‌ریزی خوب انجام شود. قطعاً اعضای هیئت مدیره و آقای مهندس ابراهیمی در رأس کار ایده‌های خوبی دارند و هدف‌شان قهرمانی است و قطعاً برای این هدف برنامه‌ریزی خوبی خواهیم داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه