بازی های آسیایی جوانان - بحرین 2025؛
نشست مسئولین کمیته المپیک با دوچرخه سواری، جودو، موی تای و بازی های الکترونیک/ مسئولین 4 رشته چه گفتند؟

نشست تخصصی مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با دوچرخه سواری، جودو، موی تای و بازی های الکترونیک برگزار شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، در ادامه نشست تخصصی مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیون های کاندید اعزام به بازی های آسیایی جوانان، از صبح امروز با حضور مسئولین و کادر فنی دوچرخه سواری، جودو، موی تای و بازی های الکترونیک درسالن جلسات شماره یک کمیته برگزار شد.
در این نشست مهدی علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک، محمدشروین اسبقیان معاون ورزش قهرمانی وزارت، علیرضا پاکدل سرپرست کاروان و عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک و رضا شجیع سرپرست مرکز نظارت بر تیمهای ملی و برخی مدیران، مشاوران کمیته و نمایندگان وزارت ورزش و جوانان در محل کمیته ملی المپیک حضور داشتند.
علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک در ابتدای این نشست های تخصصی ضمن بیان توضیحاتی در خصوص بازی های آسیایی جوانان بحرین و اهمیت این رویداد برای قهرمانان ملی کشورمان به منظور پشتوانه سازی برای حضور در بازی های آسیایی ناگویا 2026 و المپیک لس آنجلس 2028، از مسئولین و کادر فنی رشته های حاضر خواست تا با ارائه برنامه اردویی و مسابقاتی خود، کمیته ملی المپیک را در جریان کلیه اقدامات این رشته ها قرار داده و یادآورشد حضور در بازی های آسیایی این دوره منوط به کسب مدال و متقاعد شدن مسئولین کمیته در این خصوص خواهد بود.
علیرضا پاکدل سرپرست کاروان کشورمان در این دوره از بازیها با اشاره به برخی جزییات ارائه شده از سوی کمیته برگزاری بازیها برلزوم توجه به تاریخ های تولد ملی پوشان با توجه به حساسیتهای رده سنی تاکید و شرکت در 3 مرحله تست های مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک را الزامی دانست و در خصوص آخرین اطلاعات مطرح شده در نشست سرپرستان کاروان های بازیها توضیحاتی ارائه کرد.
رضا شجیع سرپرست مرکز نظارت بر تیمهای ملی در ابتدای هر دو نشست، ضمن ارائه خلاصه ای از سوابق رشته های ورزشی موی تای و ورزشهای الکترونیک و نتایج کسب شده دررویداد های اخیر این رشته ها در ادوار گذشته به بررسی وضعیت موجود این رشته ها بر اساس فاکتورهای تشکیل اردوهای تدارکاتی، برگزاری مسابقات قهرمانی، حضور در لیگ، حضور در مسابقات بین المللی و نتایج حاصله در این رویدادها برای رده سنی بازی های آسیایی جوانان پرداخت.
نشست مسئولان و کارشناسان کمیته با انجمن موی تای با حضور جواد نصیری رئیس انجمن، یوسفی، صدیقی و خواجوند اعضای کادر فنی و مربیان تیم های ملی جوانان دختر و پسر صبح امروز بعنوان اولین نشست تخصصی با رشته های کاندید اعزام آغاز شد.
نصیری در این نشست ضمن اشاره به نتایج بدست آمده در مسابقات اخیر اظهار داشت: ما یکی از قدرت های موی تای هستیم و نتایج ما نشان داد که در صورت برگزاری اردوهای پیوسته درتمامی اوزان این دوره از بازی های آسیایی شانس کسب مدال خواهیم داشت.
اعضای کادر فنی در ادامه این نشست در خصوص وضعیت ملی پوشان کشورمان در هریک از رشته های زیر مجموعه موی تای که در بازی های آسیایی است گزارشاتی ارائه کردند و با اشاره به اینکه تاکنون هیچ اعزامی برای زنان در این رشته وجود نداشته ولی نتایج مسابقات قهرمانی امیدوار کننده بوده از برنامه های انجمن برای آمادگی تیم های ملی زنان خبر دادند.
در ادامه مسئولین انجمن ورزش های الکترونیک با حضور لقمان شاورانی رئیس انجمن و اعضای کمیته فنی برگزار شد. رئیس انجمن پس از ارائه گزارش مرکز نظارت در خصوص ابهامات موجود در این رشته در ساماندهی جمعیت آماری تحت پوشش این انجمن و اطلاع از وضعیت مدال آوری آن اظهار داشت: ما در رشته FC (فوتبال) وضعیت بسیار خوبی داریم و قطعا مدال آور خواهیم بود، این در حالی است که تاکنون 6 بار قهرمان جهان و آسیا بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه برخی رشته ها بسته به موقعیت جغرافیایی محبوبیت بیشتری دارند، افزود: رشته فوتبال FC محبوبترین رشته خاورمیانه است و ما در این رشته گیمرهای متبحری داریم که شانس کسب مدال ما را افزایش می دهد.
رئیس انجمن درادامه در خصوص سایر رشته های این دوره از بازیها گفت: در مجموع ما جوانان خوبی در این رشته ها داریم ولی تصمیم نهایی در خصوص سایر رشته ها منوط به برگزاری جلسات کارشناسانه و ارزیابی های بیشتر است که نتیجه آن متعاقبا اعلام خواهد شد. همچنین از راه اندازی پایگاه قهرمانی این رشته خبر داد و ارائه نتایج دقیق تر را پس از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در این محل را یادآور شد.
در ادامه مسئولین فدراسیون جودو با حضور آرش میراسماعیلی به همراه دبیر و اعضای کادر فنی در محل جلسات کمیته حاضر شدند و پس از ارائه گزارش مرکز نظارت در خصوص وضعیت موجود و پیش بینی مدال آوری، میراسماعیلی گزارشی از فعالیت های انجام شده در این رده سنی پرداخت و افزود: ما در تمامی این اوزان ورزشکاران خوب و نزدیک به مدال داریم و پس از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور که اواسط اردیبهشت برگزار می شود، مستعدین را مجدد شناسایی خواهیم کرد ضمن انکه در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا و تورنمنت هایی که پیش از بازیها خواهیم داشت، آمار دقیقی از وضعیت ملی پوشان و مدال آوری آنها خواهیم داشت. میراسماعیلی همچنین از اعزام زنان در بازیهای آسیایی دفاع کرد و گفت: ما در اوزان بالا شانس کسب مدال خواهیم داشت.
دوچرخه سواری بعنوان آخرین فدراسیون امروز با حضور رسول اسدی رئیس، محمود وفایی مدیر تیمهای ملی، اردکانی دبیر و احسان سلیمانیان مدیر مرکز سنجش و ارزیابی فدراسیون دوچرخه سواری آغاز شد.
اسدی با بیان اینکه تقویت رده های سنی پایه در دوچرخه سواری بعنوان یک ضرورت پیش از اعلام بازیهای آسیایی جوانان، فعالیت هایش را آغاز کرده، افزود: ما با نگاه پشتوانه سازی در تیم های ملی دوچرخه سواری، مسابقات منطقه ای در رده سنی نوجوانان را از سال گذشته آغاز کردیم و در ادامه برای حضور موفق در بازیهای آسیایی 17 مرحله اردو و 11 دوره مسابقات را پیش بینی کردیم تا تیمی کامل برای حضور در بازیهای آسیایی آماده نماییم.
اسدی با اشاره به اینکه حضور در مسابقات یکی از فاکتورهای اصلی آمادگی است و بدلیل عدم تعریف این رده سنی در فدراسیون جهانی برای برگزاری مسابقات، ما مسابقاتی کشوری در 11 مرحله برگزار خواهیم کرد. سپس با اشاره به آنالیزهای دقیق مرکز سنجش و اندازه گیری فدراسیون، وضعیت ملی پوشان دوچرخه سواری در رده سنی نوجوانان را خوب ارزیابی کرد.
محمدرضا محزون سرپرست دفتر برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان ضمن بررسی وضعیت دو انجمن موی تای و ورزشهای الکترونیکی ضمن یادآوری سیاست های وزارت ورزش و جوانان در قبال انجمن های مستقل ورزشی افزود: این دو انجمن ظرفیت های خوبی در کسب مدال دارند که لازمه آن تعامل بیشتر با کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش است. در خصوص رشته های جودو و دوچرخه سواری از فعالیت های انجام شده در این دو فدراسیون ابراز رضایت کرد و حمایت از این رشته ها برای حضور در بازیهای آسیایی جوانان را توصیه کرد.
در این نشست طباطبایی مشاوررئیس، عاطفه اسلامیان مدیر امور بین الملل کمیته، محمود عبدالهی مدیر روابط عمومی، وجیهه نقوی مدیرکل ورزش بانوان وزارت نیز حضورداشتند.
مسئولین و کادر فنی موتای، ورزش های الکترونیکی، جودو و دوچرخه سواری از شرایط خود برای حضور در بحرین می گویند
جواد نصیری رئیس انجمن موی تای پس از پایان اولین جلسه عنوان داشت: برای اولین بار موی تای در بازیهای آسیایی جوانان حضور دارد و باید قدر این فرصت را بدانیم و در صورت محقق شدن اردوها می توانیم در بحرین مدال های خوبی کسب کنیم چرا که یکی از رشته هایی است که 17 شانس مدال دارد و ما در دو بخش آقایان و زنان می توانیم طلا های خوبی کسب کنیم.
محمدعلی یوسفی سرمربی تیم جوانان موی تای ضمن تاکید بر برگزاری اردو های منظم بر مدال آوری حتمی در بازیهای آسیایی جوانان تاکید کرد و مستانه سیف آبادی سرمربی تیم ملی موی تای در بخش مبارزه نیز با اشاره بر پر بار بودن جلسه و قدردانی از نگاه حمایت آمیز از نسبت به این رشته رزمی عنوان داشت موی تای در رده سنی نوجوانان و جوانان ظرفیت خوبی دارد و با توجه به مدت زمان باقی مانده مطمئن باشید کسب مدال در بخش دختران قطعی است.
همچنین شاه صنم صدیقی سرمربی تیم ملی موی تای در بخش وای کرو مای موی (غیرمبارزه) گفت: موی تای در بخش غیر مبارزه می تواند پا به پای بخش مبارزه مدال آوری کند و با توجه به پتانسیلی که داریم قطعا در این بخش دختران ما بر روی سکو می روند.
مجید خواجوند سرمربی وای کرو مای موی پسران نیز از وضعیت خوب پسران در بخش غیرمبارزه گفت و عنوان داشت بچه ها قطعا بر روی سکو خواهند رفت و محمد پاشایی مدیر تیم های ملی موی تای نیز عنوان داشت: موی تای به دنبال بهانه نیست و با تمام قدرت در بازیهای آسیایی بحرین شرکت می کند و توانمندی کسب 3 تا 4 مدال طلا را دارد.
نشست بعدی با حضور مسئولان و کادر فنی ورزش های الکترونیک برگزار گردید که لقمان شاورانی رئیس انجمن ورزش های الکترونیک عنوان داشت: بحث اعزام تیم ورزش های الکترونیک برای نخستین بار به بازی های آسیایی جوانان بحرین مطرح شد که ما در این بازی ها با چهار ماده می توانیم حضور داشته باشیم. پس از بررسی ها در نهایت به این جمع بندی رسیدیم در ماده فوتبال الکترونیک بازی FC ما شانس مدال داریم که در این بخش هم بصورت تیمی و هم انفرادی اعزام خواهیم داشت اما در خصوص اعزام در ماده های دیگر در نشست های بعدی تصمیم گیری می شود.
همچنین نشست جودو با حضور مسئولین و کادر فنی این رشته المپیکی برگزار شد که آرش میر اسماعیلی رئیس فدراسیون در این باره گفت: حضور در بازیهای آسیایی جوانان بحرین برای ما از اهمیت بسیاری برخوردار است بعد از محرومیت ناعادلانه ای که داشتیم خدا رو شکر در نونهالان و نوجوانان خوب کار کردیم و انتظار من با توجه به ریل گذاری خوبی که آموزش و پرورش در یکی دو سال گذشته انجام داده اینست که حمایت از سطوح پایه ادامه داشته باشد.
وی ادامه داد: قطعا در این سنین همه بچه ها تجربه لازم را ندارند و بهتر است جدای از نگاه کیفی نگاه حمایتی هم داشته باشیم، درست است که مدال و رنکینگ اهمیت دارد ولی همین بچه ها می توانند در آینده در بازیهای آسیایی و المپیک افتخار آفرینی کنند بخصوص که در این رده سنی قابل پیش بینی نیستند از طرفی بعد از رفع تعلیق بچه ها توانستند در سنین پایه مدال بگیرند و اگر مسابقات در رده سنی جوانان بود قول سکو می دادم ولی در نوجوانان کار سخت تر است ولی انصافا کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در این نشست نگاهشان نسبت به جودو حمایتی بود که جای تقدیر و تشکر دارد.
رسول اسدی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری پس از نشست تخصصی اظهار کرد: باتوجه به اینکه رشته دوچرخه سواری در این رده سنی (نوجوانان و جوانان) مسابقات رسمی خاصی در سطح بین الملل نداشته است اعزام این رده سنی یک مقدار چالش برانگیز است؛ اما از آنجاییکه مسابقات داخلی ما از بهمن سال گذشته آغاز شده و به طور منظم در حال برگزاری است از شرایط و میزان آمادگی ورزشکارانمان باخبریم.
اسدی ادامه داد: همچنین فعالیت مرکز سنجش فدراسیون دوچرخه سواری که اطلاعات فنی دقیق و بسیار مفیدی را برای ارزیابی عملکرد ورزشکاردر اختیارمان قرار داده است ما نیز همین اطلاعات را امروز در اختیار اعضای محترم نشست گذاشتیم. در واقع براساس این اطلاعات و داده ها ما ارزیابی مدال هایمان را انجام دادیم که استنباط من این است که سه ورزشکار پسر و سه ورزشکار دختر در صورت موافقت و حمایت کمیته ملی المپیک به بازی های آسیایی بحرین اعزام خواهیم کرد.
تاکنون نشست های مشترک کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیون انجمن ورزش های رزمی، کبدی، تنیس روی میز، وزنه برداری، هندبال، تکواندو، والیبال، بسکتبال، کشتی، بدمینتون، دوومیدانی، فوتبال، موی تای، ورزش های الکترونیک، جودو و دوچرخه سواری در محل کمیته ملی المپیک برای برسی وضعیت آنها جهت اعزام به سومین دوره بازیهای آسیایی جوانان 2025 بحرین برگزار شده است.
ارسال دیدگاه