اخبار داغ

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به دانا:

تحقق شعار سال نیازمند نگاه عملیاتی، نظارت دقیق و حمایت از سرمایه‌گذاران است

تحقق شعار سال نیازمند نگاه عملیاتی، نظارت دقیق و حمایت از سرمایه‌گذاران است
سخنگوی قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه شعار سال را نه صرفاً به عنوان یک شعار، بلکه به عنوان هدفی مقدس و قابل تحقق می‌داند و برای عملیاتی‌سازی آن، برنامه‌ریزی مشخص و اقداماتی میدانی را در دستور کار قرار داده است.

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه در نخستین نشست خبری سال ۱۴۰۴ که امروز (چهارشنبه ۲۷ فروردین) برگزار شد؛ در پاسخ به پرسش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره تدابیر دستگاه قضا برای تحقق شعار سال و حمایت از سرمایه‌گذاری در راستای تولید، با تأکید بر رویکرد جدی قوه قضاییه در این زمینه اظهار داشت: قوه قضاییه شعار سال را نه صرفاً به عنوان یک شعار، بلکه به عنوان هدفی مقدس و قابل تحقق می‌داند و برای عملیاتی‌سازی آن، برنامه‌ریزی مشخص و اقداماتی میدانی را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه تحقق شعار سال به صورت مستقیم بر عهده دولت است، افزود: با این حال، با دستور رئیس قوه قضاییه، بخش‌های مختلف دستگاه قضا از جمله دادستانی کل کشور، سازمان بازرسی کل کشور و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، مأمور شده‌اند در چارچوب وظایف قانونی خود و بدون ورود به حوزه اجرا، رصد و نظارت‌های لازم را به‌صورت دقیق انجام دهند و راهکارهای عملیاتی را ارائه کنند.

وی از آغاز جلسات کارشناسی و تهیه بسته‌های حمایتی برای ارتقاء امنیت سرمایه‌گذاری و تسهیل در روند تولید خبر داد و تصریح کرد: تقسیم کار میان نهادهای نظارتی صورت گرفته و «قرارگاه حمایت از سرمایه‌گذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین» در سازمان بازرسی کل کشور تشکیل شده است.

سخنگوی قوه قضاییه یکی از اقدامات مهم را مطالبه‌گری برای تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری و حذف بروکراسی‌های زائد عنوان کرد و افزود: این اقدام با هدف تأمین امنیت سرمایه‌گذاران و ایجاد فضای شفاف و سالم برای سرمایه‌گذاری داخلی دنبال می‌شود. همچنین در حوزه بورس و بازار سرمایه، تمرکز بر جذب سرمایه برای واحدهای تولیدی در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از محورهای مهم، نظارت بر نحوه تخصیص و مصرف تسهیلات بانکی در بخش تولید است تا از انحراف منابع مالی جلوگیری شود. همچنین جلوگیری از واردات بی‌رویه کالاهایی که مشابه داخلی دارند و مبارزه با قاچاق کالا، از جمله مأموریت‌هایی است که توسط دادستانی‌ها، سازمان بازرسی و سازمان تعزیرات حکومتی به طور جدی دنبال می‌شود.

جهانگیر تأکید کرد: همه این اقدامات در راستای ایجاد شفافیت اطلاعاتی، جلوگیری از تعارض منافع، حذف رانت و ایجاد فضای امن برای ورود سرمایه‌های مردمی به حوزه تولید صورت می‌گیرد.

سخنگوی قوه قضاییه در پایان با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان نظام، خاطرنشان کرد: ایشان فرمودند که مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری برای تولید، می‌تواند به عنوان یک افتخار ملی و میراثی برای نسل‌های آینده تلقی شود. بنابراین، تبیین نقش سازنده مردم در تحقق این هدف بزرگ، یکی از مأموریت‌های مهم رسانه‌ها و دستگاه‌ها در سال جاری است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه