اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دستگیری ۳۰۰ تبعه غیرمجاز در قشم طی ۲۴ ساعت گذشته

دستگیری ۳۰۰ تبعه غیرمجاز در قشم طی ۲۴ ساعت گذشته
تنها دو روز پس از معارفه فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان قشم اقدامات قاطع پلیس برای اجرای طرح جمع آوری اتباع غیرمجاز آغاز شده و در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰۰ تبعه غیرمجاز دستگیر شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین، این عملیات با هدف مقابله با ورود و اقامت غیرقانونی اتباع خارجی و با تلاش گسترده مأموران انتظامی و همراهی مردم، دریافت اخبار مردمی و حمایت دستگاه قضایی انجام شد که نشان از انسجام در برقراری امنیت عمومی دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی قشم، این افراد که بدون مدارک قانونی وارد کشور شده یا اقامت غیرمجاز داشتند، توسط نیروهای انتظامی در نقاط مختلف جزیره شناسایی و بازداشت شدند.

 حضور غیرمجاز اتباع خارجی می‌تواند پیامدهای منفی امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و حتی بهداشتی برای جامعه در پی داشته باشد. برخورد با این پدیده، یکی از محورهای اصلی تأمین امنیت پایدار در کشور است.

 این افراد پس از طی مراحل قانونی، به کشورهای مبدأ بازگردانده خواهند شد و پلیس هیچ‌گونه تسامحی در برابر تخطی از قانون نشان نخواهد داد.

پلیس قشم از شهروندان تقاضا کرد، در صورت مشاهده فعالیت یا اقامت مشکوک اتباع بیگانه، موضوع را سریعاً از طریق شماره ۱۱۰ یا مرکز پلیس اطلاعات و امنیت عمومی اطلاع دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه