اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیر اعلام شد/این حادثه مربوط به سال گذشته بوده است

جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیر اعلام شد/این حادثه مربوط به سال گذشته بوده است
در پی انتشار اخباری در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها در خصوص زورگیری از دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، این دانشگاه با صدور اطلاعیه‌ای با اعلام اینکه این زورگیری مربوط به سال گذشته بود است، جزئیاتی از حادثه زورگیری که برای دو دانشجوی خوابگاهی این دانشگاه اتفاق افتاده بود، را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در اطلاعیه ای جزئیات بیشتری از زورگیری که برای دانشجوی خوابگاهی این دانشگاه اتفاق افتاده بود، اعلام کرد.در این اطلاعیه آمده است: حادثه زورگیری مربوط به ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ است که در آن دو نفر موتور سوار نسبت به تعقیب یکی از دانشجویان دانشگاه در یکی از خیابان های منتهی به خوابگاه در خیابان خواجه عبدالله اقدام می کنند.

دانشجوی مذکور متوجه شده و اقدام به فرار می‌کند اما در اثر زمین خوردن دچار آسیب سطحی شده و به گوشی وی آسیب وارد می شود. چند دقیقه بعد همان دو نفر که در اقدام قبلی ناموفق بودند در نزدیکی درب خوابگاه به بهانه پرسیدن آدرس گوشی دانشجوی دیگری را که تازه از خوابگاه بیرون آمده بود می ربایند.

با توجه به نزدیکی این سرقت در نزدیکی خوابگاه تصاویر دوربین های مدار بسته توسط حراست دانشگاه در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفت.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیر همچنین، در خصوص امنیت پردیس رضایی نژاد دانشگاه نیز که در منطقه تهرانپارس سه راه رهبر قرار دارد اعلام کرد که این منطقه به لحاظ امنیت با چالش های بسیاری روبروست. در این منطقه چند مورد سرقت لوازم خودرو و کیف قاپی از دانشجویان گزارش شده است.

بنا بر اعلام مسئولان این دانشگاه، در سال های قبل کیوسک نیروی انتظامی در ابتدای خیابان دانشگاه قرار داشت که متاسفانه در دو یا سه سال گذشته این کیوسک برداشته شد. سطح امنیت منطقه در گذشته در حدی پایین بود که حتی موتور پلیس پارک شده در کنار کیوسک پلیس توسط اراذل و اوباش آتش زده شد.

طی هماهنگی های انجام شده میان دانشگاه خواجه نصیر و نیروی انتظامی در سال های اخیر برای تأمین امنیت منطقه تعداد گشت های پلیس در این منطقه افزایش داده شده است. اما همچنان این منطقه نیازمند توجه بیشتری است.

بنابراعلام دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، نزدیک به ۵۰ درصد دانشجویان پسر و دختر خوابگاهی دانشگاه در این منطقه اسکان یافته اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه