اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیمه ملت در سال 1403 بیش از 21 هزار و 400 میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد

بیمه ملت در سال 1403 بیش از 21 هزار و 400 میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد
شرکت بیمه ملت در 12 ماهه سال گذشته بیش از 21 هزار و 491 میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد که این رقم نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن، بیش از 15.8 هزار میلیارد تومان (3.79 برابر) بیشتر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی بیمه ملت، این شرکت که با نماد «ملت» در بورس تهران پذیرفته شده است، گزارش عملکرد سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه 1403 را بر روی سامانه کدال سازمان بورس و اوراق بهادار منتشر کرده است. براساس آمار مندرج در این گزارش عملکرد، حق بیمه تولید شده این شرکت (شامل قبولی اتکایی) در 12 ماهه سال گذشته برابر با 21 هزار و 491 میلیارد و 20 میلیون تومان بوده است.
این شرکت در سال مالی 1402 رقمی معادل 5 هزار و 672 میلیارد و 400 میلیون تومان حق بیمه تولید کرده بود؛ بنابراین حق بیمه تولید شده آن در سال گذشته نزدیک به چهار برابر سال مالی 1402 بوده است.
بیمه ملت همچنین در راستای عمل به تعهدات و پرداخت خسارت به ذی نفعان و بیمه‌گذاران، در سال مالی 1403 رقمی برابر با هشت هزار و 253 میلیارد و 932 میلیون تومان خسارت پرداخت کرده است. خسارت پرداخت شده بیمه ملت در سال مالی 1402 معادل 2 هزار و 688 میلیارد و 893 میلیون تومان بوده که بیش از 5 هزار و 565 میلیارد تومان رشد داشته است.
در حالی که میانگین نسبت خسارت صنعت بیمه کشور در سال گذشته بیش از 50 درصد بوده، این نسبت برای بیمه ملت 38 درصد محاسبه شده است.
در سال مالی 1402 نیز نسبت خسارت بیمه ملت در حدود 47 درصد گزارش شده بود. این امر بدان معناست که بیمه ملت همزمان با رشد نزدیک به چهار برابری در حق بیمه تولیدی در سال مالی 1403، نسبت به سال قبل از آن، نسبت خسارت خود را نیز 9 درصد کاهش داده است.
این گزارش عملکرد نشان می‌دهد که 68 درصد از حق بیمه تولید شده این شرکت به رشته درمان، هشت درصد به رشته ثالث اجباری و چهار درصد به رشته زندگی اندوخته‌دار تعلق داشته است.
با این حال 55 درصد از خسارت پرداخت شده بیمه ملت مربوط به رشته درمان، 16 درصد به رشته ثالث اجباری و 6 درصد هم به رشته زندگی اندوخته‌دار تعلق داشته است.
بیشترین حق بیمه تولید شده توسط «ملت» در سال مالی 1402 مربوط به رشته ثالث اجباری با سهم 21 درصدی، درمان با سهم 17 درصدی و زندگی اندوخته دار با سهم 11 درصدی بود. بیشترین خسارت پرداخت شده نیز مربوط به ترتیب مربوط به رشته‌های ثالث اجباری (32 درصد)، درمان (29 درصد) و بدنه خودرو (11 درصد) بود.
این شرکت در یک ماهه پایانی سال مالی گذشته یک هزار و 912 میلیارد و 632 میلیون تومان حق بیمه تولید و 2 هزار و 271 میلیارد و 577 میلیون تومان خسارت پرداخت کرده بود.
با این حال در اسفند ماه 1402، بیمه ملت تنها 456 میلیارد و 835 میلیون تومان حق بیمه تولید و 453 میلیارد و 746 میلیون تومان خسارت پرداخت کرده بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه