logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

چمران:

بهترین راه مقابله با زلزله در کشور مقاوم سازی است

بهترین راه مقابله با زلزله در کشور مقاوم سازی است
استاندار تهران گفت: آمادگی‌ در برابر زلزله برای شهر پر ترافیک تهران سخت است؛ ستاد بحران در حال کار روی راه‌های دیگر از جمله ارتباط گرفتن از طریق سیستم‌های ماهواره‌ای است اما بهترین راه برای آمادگی بیشتر این است که مقاوم بسازیم تا در مقابل زلزله مشکلی پیش نیاید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی چمران پیش از آغاز جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات این جلسه اظهار کرد: نخستین دستور رسمی جلسه به بررسی چهل و سومین صورتجلسه کمیسیون نامگذاری و تغییر نام اماکن و معابر عمومی شهر تهران اختصاص دارد که گزارش مربوطه در صحن شورا ارائه و نسبت به مفاد آن تصمیم‌گیری خواهد شد. دومین بند از دستور جلسه به انتخاب یک نفر از اعضای شورا به عنوان نماینده ناظر در اجرای بند الف ذیل ماده واحده مصوبه «الزام شهرداری تهران به ممنوعیت تبلیغات محیطی کالاها و محصولات شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی» اختصاص دارد. این انتخاب بر اساس پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و اجتماعی صورت می‌گیرد.

وی درباره آمادگی تهران دربرابر زلزله احتمالی ادامه داد: زلزله‌های فراوانی در شهر تهران داشتیم که این مساله برای شهر یک هشدار بود؛ همه تلاش ستاد بحران این است که بتواند آمادگی‌ها را ایجاد کند. آمادگی‌ برای شهر پر ترافیک تهران سخت است؛ ستاد بحران در حال کار روی راه‌های دیگر از جمله ارتباط گرفتن از طریق سیستم‌های ماهواره‌ای است اما بهترین راه برای آمادگی این است که مقاوم بسازیم تا در مقابل زلزله مشکلی پیش نیاید.

چمران اضافه کرد: هر ساله مانورهایی برگزار می‌شود تا آمادگی بیشتر شود اما مهم ترین کار مقاوم سازی‌ است؛ این کار در ژاپن هم پیگیری شده است. باید در زمان طراحی و ساختمان این مساله را رعایت کنیم. در معماری قدیم به طراحی‌ها توجه می‌شد و حالا باید این مساله در دستورکار باشد. دادستانی، شورا، وزارت راه و شهرسازی و شهرداری در این زمینه فعال هستند.

رییس شورای شهر تهران با اشاره به ایمن سازی بیمارستان‌ها گفت: دو سال پیش به همه ساختمان‌های مهم تهران اطلاع داده شد تا ایمن سازی کنند. بیش از صد ساختمان در معرض خطر بودند؛ ساختمان‌های مهم بررسی شد و به آن‌ها هشدار دادند باید مقاوم سازی شوند. تعدادی از ساختمان‌ها مقاوم سازی کردند در این میان بعضی از بیمارستان‌های قدیمی هم در زمینه ایمنی مشکل دارند. البته همه بیمارستان‌های ما اینگونه نیستند؛ حتی پیشنهاد شده که این بیمارستان‌ها تعطیل  یا جابجا شوند تا بازسازی صورت بگیرد. تک تک ساختمان‌های موجود را نمی‌شود بررسی کرد؛ مهندسان ناظر باید با دقت نظارت کنند. ساختمان‌های پر خطر بررسی شده و تک به تک مساله ایمن سازی را دنبال می‌کنیم.

وی درباره آخرین وضعیت هتل ولنجک گفت: از صاحبش باید بپرسید؛ یک نفر میخواهد سرمایه‌گذاری و کار کند، همه اذیتش می‌کنند.

چمران درباره ایمنی تونل‌های مترو بیان کرد: تونل‌ها جاهای امنی است و می‌تواند مقاوم باشد اما تا حدی می‌تواند مقاومت کند؛ فرونشست زمین در کشور وجود دارد و این مساله روی تونل‌ها اثرگذار هستند و ما نگران این فرونشست هستیم.

وی در پایان درباره انتصاب‌ها در شهرداری‌ گفت: خودشان در این زمینه نظارت دارند؛ نگران نباشید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه