logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کوچک زاده در گفتگو با دانا:

ترامپ نگران غرق شدن سربازانش در خلیج فارس است/ استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس موجب تقویت وحدت ملی ایرانیان است

ترامپ نگران غرق شدن سربازانش در خلیج فارس است/ استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس موجب تقویت وحدت ملی ایرانیان است
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: تغییر نام خلیج همیشه فارس توسط ترامپ قمارباز نه موجب کاهش وابستگی آن به ایران و نه افزایش سلطه شیخ‌نشین‌های کوچک بیش از حد قانونی‌شان خواهد شد.

مهدی کوچک زاده، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: آمریکا دنبال مذاکره با ایران است و از همه این بازیها، نامه نگاریها، و حرفهایی که می‌زند مثل اسلافش قصد تحمیل خواسته‌های زیاده طلبانه آمریکا بر ملت ایران را دارد و درصدد است با ابزارهای مختلف مسئولان ما را دچار خطای محاسباتی نموده و حتی از دفاع مشروع هم آنها را باز دارد!

وی با اشاره به استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس عنوان کرد: آمریکا قبلا هم در مورد خلیج مکزیک مرتکب این خبط شد اما این دیوانه بازیها موجب نمی‌شود که اصل و ماهیت و نام تاریخی مکانها تغییر کند.

کوچک زاده ادامه داد: همین الان اگر در گوگل مپ واژه «خلیح مکزیک» را جستجو کنید همان خلیجی را نمایش می‌دهد که ترامپ قمارباز مثلا نام آن را به خلیج آمریکا تغییر داده.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه احتمالا ترامپ دوست ندارد ناوها و سربازانش در خلیج فارس غرق شوند و مایل است در صورت وقوع وعده الهی جنازه‌های سربازان و کشتی ها و هواپیماهایش را در خلیج عربی جستجو کند، تصریح کرد: تغییر نام خلیج همیشه فارس توسط ترامپ قمارباز نه موجب کاهش وابستگی آن به ایران و نه افزایش سلطه شیخ‌نشین‌های کوچک بیش از حد قانونی‌شان خواهد شد.

کوچک زاده با اشاره به اینکه این قبیل مسائل از ویژگی‌های انسان نماهای کن‌شعور است که یاوه سرایی کنند، تاکید کرد: چنین اقدامات بی اثری موجب تقویت وحدت ملی ایرانیان و آشکار شدن بیشتر چهره پلید آمریکا و ترامپ برای ملت ایران خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه