logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

پزشکیان در جلسه هیئت دولت:

مجبور به اعمال محدودیت شویم، اول برق دولت را قطع می‌کنیم/ قطع برق بخش‌های تولیدی و صنایع آخرین انتخاب است

مجبور به اعمال محدودیت شویم، اول برق دولت را قطع می‌کنیم/ قطع برق بخش‌های تولیدی و صنایع آخرین انتخاب است
رئیس جمهور در واکنش به گزارش وزیر نیرو از آخرین وضعیت بخش تولید و توزیع برق و نیز سخنان وی مبنی بر تهدیدهای پیامکی در قبال مقابله با فعالیت ماینرها، دستور پیگیری جدی و فوری این موضوع را صادر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان در جلسه صبح امروز - چهارشنبه - هیئت دولت، بر ضرورت تسریع در نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات و اطلاع‌رسانی دقیق در این زمینه تاکید و اظهار کرد: فرهنگ‌سازی یکی از اقدامات مهم و موثر در زمینه مدیریت مصرف برق است.

رئیس جمهور همچنین بر اهمیت آگاه‌سازی و هماهنگی همه مقامات و مسئولان در استان‌ها و شهرستان‌ها در زمینه مقابله با مصرف غیرمجاز برق و به ویژه فعالیت‌های مربوط به استخراج رمزارزها و ضرورت جلب مشارکت مردم در این راستا تأکید کرد.

پزشکیان با بیان اینکه دولت جهت هم‌فکری و هم‌افزایی برای مقابله با ناترازی برق، به زودی جلسه‌ای با نمایندگان مجلس خواهد داشت، افزود: هدف‌گذاری دولت صرفه‌جویی ۲ هزار مگاوات برق از طریق کاهش مصرف و مقابله با تخلفات در این زمینه است.

رئیس جمهور در واکنش به گزارش وزیر نیرو از آخرین وضعیت بخش تولید و توزیع برق و نیز سخنان وی مبنی بر تهدیدهای پیامکی در قبال مقابله با فعالیت ماینرها، ضمن صدور دستور پیگیری جدی و فوری این موضوع تصریح کرد: قطع برق بخش‌های تولیدی و صنایع آخرین انتخاب است و تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا برق صنایع قطع نشود.

در این جلسه همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گزارش مبسوطی از برگزاری کنکور ۱۴۰۴ با شرکت ۱ میلیون نفر ارائه کرد.

بر اساس این گزارش ۶۳ درصد شرکت‌کنندگان در کنکور امسال خانم‌ها و ۳۷ درصد آقایان بودند. برای حفظ امنیت برگزاری کنکور امسال، ۷۰ نفر به مدت ۳۵ روز در قرنطینه قرار داشتند و با توجه به تمهیدات اتخاذ شده، این آزمون در امن‌ترین و سالم‌ترین شکل ممکن برگزار شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه گزارش مفصلی از جلسات، برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته برای برگزاری مطلوب مراسم اولین سالگرد شهدای خدمت ارائه کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه