logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اجرای طرح نهضت و خیزش جدید علمی در کهگیلویه و بویراحمد با توافق بسیج علمی و استانداری

اجرای طرح نهضت و خیزش جدید علمی در کهگیلویه و بویراحمد با توافق بسیج علمی و استانداری
در نشستی در دفتر استانداری کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور و استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص اجرای طرح نهضت و خیزش جدید علمی در استان توافق کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و‌ فناوری، در این دیدار که در محل استانداری یاسوج برگزار شد، روح‌اله رضوی‌نژاد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور به تشریح طرح جهاد علمی در دانشگاه سراسری یاسوج و پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد، ظرفیت طرح هسته‌های رشدی باقرالعلوم علیه‌السلام و امام صادق علیه‌السلام، طرح حمایت از شرکت‌ها در تجاری‌سازی محصولات در قالب تسهیلات پیشگامان پرداخت و همچنین پیشنهاداتی درخصوص توافق در فعال‌سازی ظرفیت‌های بومی استان ذیل این طرح‌ها و سایر طرح‌های مربوط به طرح جامع نهضت و  خیزش جدید علمی را ارائه کرد.

در ادامه دکتر یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن خوش آمد گویی، از همت و حمایت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور در ایجاد و تقویت زیست بوم علم و فناوری در استان در حوزه‌های مختلف از هسته‌های رشدی تا تجاری‌سازی تقدیر کرد.

وی بر اهمیت فعال‌سازی ظرفیت‌های مختلف پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد و دانشگاه سراسری یاسوج و فعال‌سازی ظرفیت‌های مختلف استانداری و همه زیست بوم علم و فناوری استان تاکید کرده و اظهار امیدواری کرد این همکاری‌ تا حصول نتایج موثر در استان با قوت ادامه یابد.

گفتنی‌ست، در این دیدار دکتر مهدی نوری‌پور رئیس دانشگاه یاسوج، دکتر سید نصرالله افتخاری رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد، دکتر سید احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و دکتر سید محمد زمانی‌نژاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یاسوج نیز حضور داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه