logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با لژیونرها ارتباط دارم؛

کاستیلو: از نسل جدید هندبال ایران راضی‌ام؛ در ال‌کلاسیکو هوادار بارسلونا هستم!

کاستیلو: از نسل جدید هندبال ایران راضی‌ام؛ در ال‌کلاسیکو هوادار بارسلونا هستم!
سرمربی اسپانیایی تیم ملی هندبال گفت: من طرفدار اتلتیکومادرید هستم اما دوست دارم بارسلونا پیروز شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ رافائل کاستیو سرمربی تیم ملی هندبال ایران در جریان اردوهای تیم ملی در مورد جوانگرایی تیم ملی اظهار  داشت: اکنون که با شما صحبت می‌کنم خیلی این تمرینات برای مسابقه نیست. هدف ما در اردیبهشت و خرداد دو اردو است که بدون لژیونرها برگزار می‌شود و هدف آمادگی جسمانی و تاکتیکی بازیکنان است. هدف بیشتر نظم و روال اردو است. 

وی در خصوص غیبت لژیونرها گفت: این اردوی تدارکاتی است و این را به همه لژیونرها توضیح دادم که عدم حضورشان چیست. با همه لژیونرها مثل امیرعباس سلطانی که مصدوم است در ارتباطم. آنها کاملا از عدم حضورشان در این اردو آگاه هستند. این اردو مسابقه نیست و هدف آمادگی است. 

وی در خصوص چند سال دور بودنش از ایران و تغییر نسل‌ها گفت: اگر بخواهم مقایسه کنم زمان خاص و سن بازیکنان خاص بود‌ اکنون از نسل جدیدی که در هندبال است خیلی راضی هستم.

او به تیم مورد علاقه‌اش اشاره کرد و گفت: همیشه اتلتیکو مادرید برنده است. در مورد نتیجه نمی‌گویم اما اتلتیکو همیشه برنده است. من چندین سال در بارسلونا بازی کردم و بارسا تکه ای از وجودم است. اگر خارج از اسپانیا باشد طرفدار رئال مادرید هستم. 

وی در خصوص عملکرد تیم ملی نیز گفت: برخی از بازیکنان را دیدم که نظر و سیستم مرا درک و پیشرفت کردند. خوشحالم که عملکرد آنها را می‌بینم. دقیق نمیتوانم بگویم که عملکرد بازیکنان چگونه است چون آماده مسابقه نیستند. اما با توجه به فشاری که می‌آورم و عملکردی که می‌بینم همه چیز خوب است. 

وی در خصوص کسب مدال در قهرمانی آسیا گفت: بله من یک برنده‌ام و فقط به برنده شدن فکر می‌کنم و به هیچ چیز فکر نمی‌کنم. بعد از اینکه مسابقه تمام شود مقام‌ها مشخص می‌شود اما چیزی که در ذهن من است برنده شدن است. 

او در خصوص اردوی تدارکاتی برای تیم ملی گفت: یک کمپ ما در خرداد است و بعد از آن در تابستان ترجیح می‌دهم بازیکنانم استراحت کنند و از هندبال دور شوند. بعد از آن لیگ آغاز شود و لیگ را می‌بینم و بعد اردو خواهیم داشت. قبل از دی و آبان می‌خواهیم دو دیدار دوستانه با کشورهای همسایه داشته باشیم.

وی در خصوص تکرار مدال برنز کشورهای اسلامی نیز گفت: ما همیشه بهترین را انجام می‌دهیم باید ببینیم لژیونرها اضافه می‌شوند یا خیر. تکرار مدال برنز را قول نمی‌دهم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه