logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با اعلام رئیس مرکز پیش‌بینی؛

وقوع تندبادهای شدید و خیلی شدید در مناطق کوهستانی در آخر هفته

وقوع تندبادهای شدید و خیلی شدید در مناطق کوهستانی در آخر هفته
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا وضعیت جوی مناطق کوهستانی کشور را در روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت‌ماه) تشریح کرد و از وزش تندبادهای شدید تا خیلی شدید در بیشتر مناطق کوهستانی کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی جوی مناطق کوهستانی کشور طی پنجشنبه و جمعه (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت‌ماه) اظهار کرد: پنجشنبه فعالیت موج ناپایدار در ارتفاعات شمال‌ غرب، غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز همراه با وقوع پدیده رگبار و رعدوبرق و تگرگ و وزش باد شدید پیش‌بینی شده است همچنین زاگرس مرکزی و ارتفاعات مرکزی کشور نیز با رگبارهای پراکنده روبرو خواهد بود.

وی ادامه داد:‌ در طول جمعه تداوم بارش‌ برای ارتفاعات شمال غرب، دامنه های شمالی البرز و ارتفاعات شمال شرق پیش‌بینی شده است. 

تندبادهای شدید تا خیلی شدید در اغلب مناطق کوهستانی

ضیاییان در ادامه گفت: در طول پنجشنبه و جمعه افزایش سرعت باد طی ساعت‌های بعدازظهر و وقوع تندبادهای شدید تا خیلی شدید در بیشتر مناطق کوهستانی مورد انتظار است. 

وی وضعیت آب و هوایی حاکم بر ارتفاعات شمال تهران را نیز در طول دو روز پایانی هفته این چنین توصیف کرد که ارتفاعات در طول پنجشنبه طی ساعات صبح آفتابی همراه با وزش باد خواهد بود و از ظهر افزایش سرعت باد رخ خواهد داد که بر همین اساس وزش باد شدید، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق مورد انتظار است. ارتفاعات تهران در طول جمعه آفتابی همراه با وزش باد شدید پیش‌بینی شده است.

توصیه هواشناسی برای طبیعت‌گردان در روزهای پایانی هفته

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به شرایط پیش‌بینی شده در ارتفاعات، وقوع ناپایداری های همرفتی، بارش‌های رگباری همراه با رعدوبرق و تگرگ، اجتناب از قرار گرفتن در مکان‌های باز و ناامن به ویژه طی ساعت‌های بعدازظهر تا غروب را توصیه کرد. 

ضیاییان در پایان اظهار کرد: دقت به تغییرات شرایط باد و رشد عمودی ابرها توصیه می‌شود و با توجه به وقوع ناپایداری‌های منطقه‌ای، امکان ریزش سنگ در شیب های مستعد وجود دارد. در مناطق شامل بارش به سبب امکان وقوع سیلاب های ناگهانی، دره نوردی و تردد از رودخانه‌های فصلی مخاطره‌آمیز است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه