دانا گزارش می دهد؛
الگوی شکست خورده آمریکایی در منطقه/ طومار تحمیل های واشنگتن به کشورهای اسلامی!

ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا و حامی تنها عامل ناامنی در منطقه در حالی معتقد است که در صورت نبودش، کشورهای منطقه حتی 10 روز هم نمی توانند زندگی کنند که بخش قابل توجهی از بودجه ایالات متحده صرف حمایت از نیروی نیابتی آنها یعنی رژیم صهیونیستی می شود تا از این طریق شر مطلق در منطقه تقویت شود.
به گزارش خبرنگار بین الملل شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سفر پرحاشیه دونالد ترامپ به کشورهای حاشیه خلیج فارس اگرچه زمینه ای برای ابراز برخی مواضع از سوی رئیس جمهور ایالات متحده شد اما به تعبیر رهبر انقلاب سخنان او آنقدر بی ارزش بود که لایق جواب دادن نیست و نتیجه ای جز سرافکندگیِ گویندهی حرف و ملت آمریکاست در پی نداشت.
ترامپ در سخنانی گزافه عنوان کرد که کشورهای منطقه، بدون آمریکا حتی ۱۰ روز هم نمیتوانند به زندگی خود ادامه دهند.
ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا و حامی تنها عامل ناامنی در منطقه در حالی معتقد است که در صورت نبودش، کشورهای منطقه حتی 10 روز هم نمی توانند زندگی کنند که بخش قابل توجهی از بودجه ایالات متحده صرف حمایت از نیروی نیابتی آنها یعنی رژیم صهیونیستی می شود تا از این طریق شر مطلق در منطقه تقویت شود.
آمریکا و کشورهای متحد غربی اش به خصوص پس از دوران انقلاب اسلامی دخالت های نظامی و غیر نظامی بسیاری را بر علیه ایران ترتیب دادند که البته بسیاری از انها با شکست مواجه شد.
از صحنه گردانی کودتای 28 مرداد و تجاوز نظامی به ایران در طبس تا ورود به جنگ با ایران به نفع عراق با حمله به سکوهای نفتی ایران و تحریمهای اقتصادی علیه ایران طوماری از خباثت های دولت های مختلف آمریکایی علیه ملت ایران به شمار می رود.
در این بین اما کشورهای عربی منطقه هم از دست اندازی های آمریکا بر امنیت و دارایی ملت هایشان در امان نبودند.
آمریکا و نقشه شوم چپاول عراق
جرج بوش درسال 2003 به نام "عملیات آزادسازی" دستور حملهی نظامی به عراق را صادر و عملاً این کشور را اشغال کرد. در این تهاجم 32 کشور ایالات متحده را همراهی کردند؛ علاوه بر این، واشنگتن شرکتهای نظامی و امنیتی را نیز وارد عراق کرد که این شرکتها مجری بسیاری از جرائم نظیر قاچاق، سرقت نفت، ایجاد وحشت، تخریب زیرساختها و آتشزدن کارخانجات محلی بودند. به موازات گستردگی و حضور همهجانبهی آمریکا در عراق، این کشور طی هشت سال اِشغالگری و غارت متحمل هزینههای بسیاری شد و یکی از پرهزینهترین دخالتهای خود در قرن را رقم زد.
طبق دادهها، جنگ آمریکا علیه عراق منجر به کشته شدن حدود 134000 غیرنظامی عراقی شده است. میزان خسارتهایی وارد شده به ساختارهای عراق در نتیجه حضور نظامی آمریکا به 212 میلیارد دلار شد. جنگی که آمریکا با ادعای دستیابی صدام به سلاح کشتار جمعی آغاز کرد، نتایجی جز اشغال خاک این کشور، پایمال شدن حقوق اولیهی شهروندان، نقض حقوق بشر، آوارگی و پناهندگی عراقیها، تخریب گسترده زیرساختهای اقتصادی، بهداشتی و آموزشی برای عراق نداشت.
ادعای مبارزه با داعش و دخالت در امور داخلی سوریه
مداخله آمریکا و تعدادی دیگر از کشورهای غربی و خاورمیانه در جنگ داخلی سوریه با هدف اعلام شده مبارزه با گروه تروریستی دولت اسلامی و همچنین مبارزه با گروه تروریستی داعش و بدون موافقت دولت سوریه صورت گرفت.
این مداخله در 22 سپتامبر 2014 با حملات هوایی به اهدافی در خاک سوریه به عنوان بخشی از عملیات نظامی علیه دولت اسلامی آغاز شد. حملات هوایی توسط فرماندهی مرکزی ایالات متحده هماهنگ شده بود. علاوه بر انجام حملات هوایی علیه گروههای جهادی، آمریکاییها به کردها در شمال سوریه کمک کردند تا تشکیلات نظامی ای را ایجاد کنند که به مناطق تحت کنترل دولت اسلامی حمله کنند. فرماندهی آمریکایی همچنین این واقعیت را کتمان نکردند که یکی از اهداف حضور نیروهای آمریکایی در سوریه، مقابله با نفوذ ایران، حزب الله و گروه های شیعه طرفدار ایران بوده است که از دولت سوریه حمایت می کردند.
سازمان حقوق بشر سوریه اعلام کرد عملیات ائتلاف علیه داعش تحت رهبری آمریکا، موجب کشته شدن 2286 غیرنظامی از جمله 674 کودک و 504 زن در سوریه شد.
دستاورد دو دهه حضور آمریکا در افغانستان، خلا دموکراسی، مهاجرت فزاینده، ظهور تروریسم در منطقه و روی کار آمدن طالبان است. حضور نظامی ایالات متحده جنگی پرهزینه برای آمریکا و ملت افغانستان بود.
عربستان گام شیرده برای آمریکا
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده گفته بود که «عربستان برای ما گاوی شیرده است که هر وقت بخواهیم از آن طلا و دلار میدوشیم و هروقت شیرش تمام شود آن را سر میبریم». این جملهای بود که ترامپ در سال 2016 و در زمان نامزدی خود برای ریاستجمهوری آمریکا گفت و بعد از ورود به کاخ سفید آن را اجرایی کرد.
ترامپ که در سال 2017 در میان استقبال گرم سعودیها به عربستان سفر کرده بود توافقنامههایی به ارزش بیش از 380 میلیارد دلار را امضا کرد که شامل پروژههای دیپلماتیک و دولتی و تجاری از جمله قرارداد تسلیحاتی به ارزش 110 میلیارد دلار میشود.
ترامپ همان زمان گفته بود که عربستان سعودی از این پس باید هزینه حمایتهای واشنگتن از ریاض را بپردازد.
دولت جوبایدن 20 قرارداد تسلیحاتی جداگانه به ارزش 1.2 میلیارد دلار با عربستان تصویب که شامل یک محموله 100 میلیون دلاری بالگردهای «بلک هاوک»، پشتیبانی از جنگندههای آپاچی و یک معامله 78 میلیون دلاری برای خرید 36 موشک کروز بود.
روابط گسترده اقتصادی ابوظبی با آمریکا و رژیم صهیونیستی
در زمان امضا توافق عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، روابط اقتصادی تل آویو و ابوظبی به طرز چشمگیری بهبود یافت.
بانک مرکزی امارات متحده عربی در راستای خوش خدمتی به آمریکا و متحدینش و به بهانه اجرای دور تازه تحریمهای سازمان ملل علیه ایران، دستور مسدود شدن ۴۱ حساب بانکی مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی را صادر کرد.
در جریان استقبال از دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در قصر الوطن در ابوظبی، رئیس دولت امارات اعلام کرد که کشورش طی ده سال آینده ۱.۴ تریلیون دلار در آمریکا سرمایهگذاری خواهد کرد.
الگوی آمریکایی در منطقه شکست خورده است
بیش از یک سال است که صهیونیستها در نوار غزه مشغول نسلکشیاند. نسلکشی که با چراغ سبز آمریکاییها و حمایتهای مالی و نظامی کاخ سفید در حال انجام است.
در طول جنگ نابرابر رژیم صهیونیستی با مردم غزه و حمایت های ایالات متحده از این نسل کشی بیش از 50 هزار نفر کشته شدند.1 میلیون نفر آواره و بدون خانه و 75 درصد جمعیت آواره هستند، 11 هزار نفر هنوز در زیر آوارد مدفون هستند و 71 درصد از مردم غزه از گرسنگی شدید رنج می برند.اینها حاصل حضور آمریکا در منطقه و دخالت های او در امنیت و ثبات غرب آسیا است.
اگرچه به اثبات تاریخ، حضور آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه شر مطلق هستند با این حال آمریکا را ناجی ملت های منطقه می داند که در صورت نبود آن حتی 10 روز هم قادر به زندگی نخواهند بود.رهبر انقلاب اسلامی اما این گزافه گویی ها را تحمیلی دانسته و می فرمایند رئیس جمهور آمریکا در معاملات خود در پی تحمیل این الگو به کشورهای عربی است در حالی که این الگو، یقیناً شکستخورد و به همت ملتهای منطقه، آمریکا از این منطقه خواهد رفت.
ارسال دیدگاه