logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

ابراز آمادگی ایتالیا برای میزبانی دوباره از مذاکرات تهران-واشنگتن

ابراز آمادگی ایتالیا برای میزبانی دوباره از مذاکرات تهران-واشنگتن
وزیر خارجه ایتالیا در پیامی در شبکه‌های اجتماعی با حمایت از حل مسئله هسته‌ای ایران از مجاری دیپلماتیک، نسبت به میزبانی رم از مذاکرات آتی بین واشنگتن و تهران ابراز آمادگی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آنتونیو تاجانی، وزیر خارجه ایتالیا در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» از آمادگی این کشور برای میزبانی از مذاکرات آتی آمریکا و ایران بر مسئله‌ هسته‌ای تهران خبر داد.

تاجانی در ایکس نوشت: برای دریافت به‌روزرسانی درباره مذاکرات هسته‌ای، با رافائل گروسی(مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) تماس تلفنی داشتم. ما تحولات مربوط به مذاکرات بین آمریکا و ایران را با دقت زیاد دنبال می‌کنیم و اعتقاد داریم که مسئله هسته‌ای ایران باید از طریق گفتمان حل شود.

وی افزود: (در این مکالمه) بر حمایت کامل ایتالیا از فعالیت‌های آژانس و بر تمایل‌مان برای میزبانی دوباره از مذاکرات آتی در رم، تاکید کردم.

تاجانی همچنین اضافه کرد که در گفتگوی تلفنی با گروسی، درباره شرایط در اوکراین نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفته است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه گفته بود که «در دیدار وزرای خارجه ایران، عمان و قطر در مورد مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا تبادل نظر شد، ضمن آنکه تصمیم قطعی برای دور بعدی مذاکرات و مکان آن اتخاذ نشده است.»

پیش‌تر لارنس نورمن، خبرنگار روزنامه وال‌استریت‌ژرونال که اخبار مربوط به برنامه هسته‌ای ایران را پوشش می‌دهد، مدعی شد که دور پنجم مذاکرات بین ایران و آمریکا آخر هفته جاری میلادی(آغاز هفته بعد) برگزار خواهد شد. وی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: شنیده‌ها حاکی از آن است که دور بعدی مذاکرات ایران، برای آخر این هفته در رم برنامه‌ریزی شده است.

دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، ۲۱ اردیبهشت در مسقط برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه