logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز به نمایندگان همزمان با انتخابات هیئت رئیسه

ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز به نمایندگان همزمان با انتخابات هیئت رئیسه
نماینده مردم رودبار در مجلس گفت: با نزدیک شدن به انتخابات هیئت رئیسه مجلس، پیامک‌هایی با محتوای تضعیف رئیس مجلس از سوی عده‌ای خاص برای ما ارسال می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد گودروزند در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، گفت: هر زمان که به انتخابات هیئت رئیسه مجلس نزدیک می‌شویم، پیامک‌های تهدیدآمیز و توهین به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود.

وی خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر اطلاعات و دستگاه‌های امنیتی را نسبت به این موضوع حساس کنید. امروز همچون سال‌های ۵۸ و ۵۹ که آیت‌الله شهید بهشتی را مورد تهمت و توهین قرار می‌دادند، رئیس مجلس را هدف تهمت‌ها و توهین‌ها قرار داده‌اند. محتوای پیامک‌های ارسالی توهین به رئیس مجلس است. چه کسی باید جلوی این موضوع را بگیرد؟

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز عده‌ای به دنبال تضعیف مجلس هستند، گفت: جایگاه و شأن مجلس به هیئت رئیسه آن است. هر روز پیامک‌هایی ارسال می‌شود تا نمایندگان را در مجلس بی‌اثر کنند. باید این موضوع توسط دستگاه‌های امنیتی بررسی شود.

گودروزند توضیح داد: ۱۰ روز است که به طور مداوم پیامک‌هایی به صورت حجمی و با یک متن یکسان از سوی عده‌ای خاص با شماره‌های مختلف برای نمایندگان ارسال می‌شود که عمده بحث‌شان هم رئیس مجلس است و نگاه آن‌ها این است که مجلس تضعیف شود.

گودروزند خطاب به قالیباف، گفت: از آنجایی که شما جلوی فساد و رانت عده‌ای را در بیرون از مجلس گرفته‌اید، حالا می‌خواهند شما در این مجلس نباشید تا بتوانند به آن رانت و فساد دست پیدا کنند. رانت و فساد صرفاً دزدی از بیت‌المال نیست، بلکه سوءاستفاده از امکانات کشور است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این افراد به‌طور مداوم پیامک ارسال می‌کنند و محتوای پیام‌هایشان هن این است که رئیس مجلس باید استیضاح شود و نباید در این جایگاه باشد. عده‌ای به دنبال هدایت برخی افراد برای تجمع و اعتصاب جلوی مجلس هستند. این اقدامات برای کشور ما خوب نیست.

گودرزوند اظهار کرد: ما در شرایطی حساس در سطح بین‌المللی قرار داریم و انتظار می‌رود انسجام داخلی حفظ شود. آن‌ها فقط به دنبال این هستند که آرای رئیس مجلس در انتخابات هیئت رئیسه پایین دیده شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه